25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Nu prea va concentrati la treaba, sunteti aerian, imprastiat, cu capul in nori. Faceti gafe, spuneti lucruri in doi peri si lasati o impresie de om pe care nu se prea poate pune baza acum. Nu va jucati cu promisiunile si nu va distrati chiar pe seama oricui!


Taur


O criza financiara va da peste cap marile planuri: puteti pierde o suma de bani sau un proiect in care ati investit timp, energie si bani da gres, demonstrând ca a fost o investitie proasta. Pe de alta parte, e posibil ca un plan care a esuat mai de mult si caruia nu i-ati mai dat atentie in ultima vreme sa-si gaseasca azi solutionarea, cu sansa de a redresa totul ca prin minune.


Gemeni


Primiti un telefon de la un prieten care va da vesti pe placul dumneavoastra: o invitatie la o cafea, o surpriza excelenta, un sfat salvator, o propunere interesanta. Aveti sansa de a face cunostinta cu o persoana fata de care aveti unele afinitati speciale: aceleasi preocupari, acelasi mod de a privi lucrurile, aceleasi pasiuni de timp liber.


Rac


Sunteti tinut pe loc de niste probleme de natura legala: va lipsesc un act la dosar, o aprobare de la o institutie, acceptul sefului sau nu exista cadrul legislativ care sa va permita sa ajungeti la ce v-ati propus. Legea interzice multe, in aceasta zi, si nu aveti incotro: trebuie sa respectati intocmai regulile impuse de altii.


Leu


Banalitatea acestei zile va este pe plac, desi nu sunteti genul de om care se multumeste cu monotonia cotidiana. Desi nu apare nimic interesant, care sa va dea chef de actiune, profitati din plin de linistea care se instaleaza pentru a va ocupa de unele maruntisuri de zi cu zi de care nu ati avut timp pâna acum.


Fecioara


Colaborati cel mai bine cu cei care va seamana, ori de aceeasi vârsta, ori din aceeasi zodie, ori cu acelasi mod de gândire ca dumneavoastra. Gasiti azi, in anturaj, un colaborator ideal, posibil de sex opus, cu care aveti o legatura speciala, de parca ati fi mereu pe aceeasi lungime de unda.


Balanta


Pot aparea confruntari directe cu persoane care incearca sa se impuna in fata dumneavoastra. Orice initiativa personala este de succes, deci faceti un pas in fata si demonstrati de ce sunteti in stare. Aveti mai mult curaj sa va exprimati punctul de vedere in fata tuturor, cu sansa de a va afirma extrem de usor. Lumea va va observa azi cu alti ochi, pentru ca tot ce spuneti sau intreprindeti dovedeste de incredere maxima in propria persoana.


Scorpion


Se apropie un eveniment de care va este putin teama, nu pentru ca nu veti face fata, ci pentru ca nu ati vrea sa va grabiti si sa faceti vreo greseala. Luati totul incet si sigur, dornic sa construiti ceva cu intelepciune si prudenta. Lucrurile evolueaza lent, dar e mult mai bine asa, proiectele lente fiind si cele mai stabile, si mai eficiente, in final.


Sagetator


Caminul este extrem de important acum pentru dumneavoastra, fiind mult mai preocupat de confort, de achizitionarea de mobila sau obiecte electrocasnice. Poate chiar aveti sansa de a cumpara un teren pe care va veti face, cândva, o casa. Inaintati cu pasi repezi spre atingerea unui scop maret in proiectele dumneavoastra.


 


Capricorn


Aveti mari retineri inaintea unei schimbari in planurile incepute. Ceva va spune ca nu e calea potrivita pentru a va atinge un scop, de aceea ar fi bine ori sa mai asteptati, ori sa renuntati la drumul ce vi se deschide. Chiar daca apar sanse de calatorie, parca nu aveti nici un chef sa plecati la drum.


Varsator


O zi de succes, in care se va vorbi despre dumneavoastra la nivel inalt: vi se face reclama, sunteti laudat de superiori sau va simtiti, macar pentru o ora, o persoana importanta, o vedeta. Sansa de a va intâlni cu o persoana deosebita este mai mare acum, deci aveti cu ce va lauda dupa aceea la toata lumea.


Pesti


O zi trista, in care treburile nu va ies prea bine. Ori nu ati dormit bine si sunteti obosit, ori starea de sanatate va joaca feste, incât nu aveti chef de munca, ori compania in care va aflati are o influenta negativa asupra dumneavoastra. Oricum, aveti motive de suparare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS