24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti o zi dificila, pe care nu veti mai sti cum sa o organizati ca sa faceti fata tuturor sarcinilor. La final, veti fi frânt de oboseala, dar macar multumit ca ati mai terminat unele treburi dificile.


Taur


Discutiile cu superiorii va ajuta sa rezolvati o serie de sarcini de serviciu. Poate si altii va solicita dumneavoastra serviciile, sfaturile, parerea autorizata si veti raspunde prezent ori de câte ori veti fi intrebat.


Gemeni


Piedicile apar la tot pasul in ceea ce va propuneti azi, deci ori amânati actiunile importante pe alta data, când nu vor mai fi obstacole, ori insistati cu mai multa ambitie.


Rac


Vi s-au cam inecat corabiile si nu gasiti forta de a lupta cu obstacolele. Va lasati pagubas la primul hop si, oricât ar incerca unii sa va ridice moralul sau sa va arate partea buna a lucrurilor, refuzati orice argumente. Il luati pe „nu“ in brate si spuneti mereu „imposibil“.


Leu


Aveti o stare de calm, in care va simtiti bine, nu ati vrea sa apara nimic care sa va strice pacea regasita. Totul provine de la o satisfactie emotionala, ori pentru ca v-ati impacat cu cineva drag dupa o perioada de tensiune, ori pentru ca ati gasit o solutie la o situatie conflictuala.


Fecioara


Sunteti cuprins de energie, dar depinde in ce directie o folositi: ori o scapati de sub control si o transformati in nervozitate, ori in mod constructiv, pentru a va atinge un scop important. Competitiile, conflictele, contradictiile va clocotesc sângele in vene, ceea ce va poate face uneori un interlocutor dificil, care vrea neaparat sa-si impuna parerea, ori intr-un prieten curajos care nu se da in laturi de la nimic greu.


Balanta


Trebuie sa faceti fata mai multor sarcini in acelasi timp, fara a va concentra eficient la nici una dintre ele. Pentru ca sunteti tras in prea multe directii, veti incerca sa multumiti si pe unii, si pe altii, dar fara a da randament cu adevarat.


Scorpion


Viata sociala este bogata, animata si foarte placuta, cu sansa de a iesi in lume, de a cunoaste oameni noi sau de a va revedea cu prieteni de care va era dor. Daca veti fi invitat la o cafea dupa program, nu refuzati, pentru ca ati putea petrece o seara excelenta intr-o companie vesela si relaxanta.


Sagetator


Sansa va alege numai pe dumneavoastra in aceasta zi pentru a va aseza in centrul unui eveniment de zile mari. Traiti un moment deosebit, ori legat de cariera, ori legat de familie. Orice succes e posibil acum si se poate spune ca soarele rasare pe strada dumneavoastra!


Capricorn


Este o zi calma, in care nu va aventurati in nici o directie fara sa analizati cu atentie avantajele sau dezavantajele. Puneti totul in balanta, va informati din mai multe surse si abia dupa ce veti culege pareri din toate partile, veti putea alege incotro e mai bine sa mergeti. Nu faceti nimic la voia intâmplarii, prudenta, intelepciunea si controlul devenind caracteristicile oricaror actiuni ale acestei zile.


Varsator


Vestile care sosesc de la cei dragi sunt bune. Telefoanele suna toata ziua si, oriunde v-ati duce, mereu intâlniti câte un amic dornic de conversatie, ca atare poate fi o zi animata in plan relational. Aflati sau transmiteti lucruri interesante, de la informatii folositoare la serviciu pâna la bârfe de culise, deci toata ziua aveti de vorbit.sosesc de la cei dragi sunt bune. Telefoanele suna toata ziua si, oriunde v-ati duce, mereu intâlniti câte un amic dornic de conversatie, ca atare poate fi o zi animata in plan relational. Aflati sau transmiteti lucruri interesante, de la informatii folositoare la serviciu pâna la bârfe de culise, deci toata ziua aveti de vorbit. Orice propunere vi s-ar face, gânditi-va de douri inainte de a accepta.


Pesti


Banii nu sunt la un nivel atât de sigur pentru a va aventura azi in cheltuieli mari, deci analizati cu atentie daca este momentul cel mai potrivit pentru o investitie. Daca nu vreti sa va dezechilibrati bugetul, rezistati ispitei de a incheia azi vreo tranzactie, indiferent ca e vorba de a lua sau de a da bani. Chiar si platile cotidiene pot avea efecte asupra situatiei financiare, deci cheltuiti cu mai multa cumpatare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU