25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti extrem de nervos din cauza asteptarii si a nerabdarii. Urmeaza sa se intâmple ceva si fiecare clipa care va apropie de acel moment genereaza o stare de panica, de graba, de iritare si stres.


Taur


Nu suportati ostilitatea cu care va trateaza o persoana din anturaj si faceti mari eforturi de a mentine dialogul pe un teren calm. Celalalt va vorbeste dur, va intoarce spatele, nici nu vrea sa va vada, ceea ce va deranjeaza, fie ca meritati sau nu asemenea tratament.


Gemeni


Visul dumneavoastra cel mai mare pare sa se contureze din ce in ce mai clar la orizont. Nu este doar un plan de viitor, la nivel teoretic sau iluzoriu, ci chiar construiti totul pas cu pas. Aveti garantia sigura ca va deveni, intr-o zi, realitate, de aceea va dedicati acestui scop.


Rac


Avântul va este taiat de piedici neprevazute, dar norocul dumneavoastra e ca nu renuntati la un vis din cauza unor amânari trecatoare. Veti reporni totul altadata, dupa ce obstacolele de acum se vor fi ridicat, pentru ca motivatia ramâne vie, iar dorinta de a va vedea obiectivul atins – la fel de intensa, in ciuda intârzierilor.


Leu


Nu sunteti genul de om care poate fi redus la tacere usor, tocmai de aceea atitudinea pe care o aratati lumii astazi este o noutate la dumneavoastra. Sunteti tacut, retras, timid si nu va place sa iesiti prea mult in evidenta. Parca nu aveti incredere in cineva din anturaj sau in fortele proprii, preferând sa stati in umbra.


Fecioara


Depresia de primavara va cam da târcoale, dar exista un remediu care face tuturor bine: iesiti la cumparaturi. O partida de shopping va avea efecte mai bune decât orice alta terapie, ca atare nu stati acasa bocind pentru ceea ce nu va place in viata dumneavoastra, ci mergeti sa va cumparati ceva.


Balanta


Emotiile sau teama va incearca inaintea unui examen, a unei intrevederi importante sau a unei discutii pe care o considerati decisiva pentru viitorul sau pentru sanatatea dumneavoastra.


Scorpion


Vi se pun bete in roate in desfasurarea planurilor incepute, dar sunt obstacole legale, impuse de reguli stricte sau interdictii de sus. Nu aveti voie sa treceti peste anumite limite si, daca o faceti, va asumati repercusiunile propriilor fapte.


Sagetator


Norocul bate la usa dumneavoastra, iar planul favorizat in acest sens este iubirea. Pentru unii se poate vorbi de intâlnirea jumatatii predestinate, pentru altii – de evenimente cu totul speciale in doi. Daca nu sunteti indragostit, va veti concentra toata afectiunea asupra unor preocupari ce va ofera satisfactii si care azi sunt avantajate: arta, sport, calatorii, distractii, film… 


Capricorn


Petreceti week-end-ul in familie, alaturi de persoana iubita, dar fara sa traiti evenimente iesite din comun. Va bucurati de liniste pentru a sta mai mult de vorba, pentru a va comunica unul altuia noutatile din ultima perioada.


Varsator


Sunteti la finalul unor demersuri decisive pentru viitorul dumneavoastra si trebuie sa fiti atent la detalii. Trageti o concluzie necesara sau va luati ramas-bun de la o persoana care a jucat un rol important in viata dumneavoastra.


Pesti


O zi cam trista, in care apar atât de multe motive de suparare, incât pare ratata. Culmea este ca nu sunt problemele dumneavoastra personale, ci ale altora, dar se plâng atât de mult si va coplesesc cu ele, incât va influenteaza negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS