25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Zi prielnica pentru studiu, pentru aprofundarea unor cunostinte. De informatiile pe care le retineti acum veti avea nevoie pe viitor.


Taur


Va simtiti mai iubitor si mai tandru astazi, cu atât mai mult cu cât partenerul va incurajeaza atitudinea. Eforturile dumneavoastra nu vor ramâne nerasplatite.


Gemeni


Va supara niste dureri de oase, asa ca va gânditi ca poate e momentul sa mai treceti pe la medic. Partenerul va roaga sa il insotiti intr-o vizita.


Rac


Azi aveti noroc la bani, ceea ce va face sa mai uitati de griji. In familie va simtiti cel mai bine, asa ca nu ezitati sa petreceti cea mai mare parte a serii alaturi de cei dragi.


Leu


Va gânditi sa va luati niste zile de concediu, pentru ca va simtiti cam obosit. Exista posibilitatea sa primiti un cadou de la o ruda apropiata.


Fecioara


Va concentrati mai mult pe ceea ce trebuie sa faceti la nivel de cariera. Partenerul va sustine, chiar daca acest lucru inseamna ca veti petrece mai putin timp impreuna.


Balanta


Pentru a nu va strica ziua, evitati dimineata o cearta cu partenerul, mai ales ca motivele invocate sunt atât de derizorii incât nu mertia efortul.


Scorpion


Luati cu imprumut o suma considerabila si va faceti griji cu privire la returnarea ei. Acesti bani sunt pentru o investitie, ceea ce presupune rularea unor fonduri care va vor aduce câstiguri.


Sagetator


Stresul a pus stapânire pe dumneavoastra. Acceptati sfaturile unui prieten mai intelept sau rugati-l sa va ajute.


Capricorn


Partenerul va face o surpriza, insa reuseste cu greu sa va scoata din gândurile negre care au pus stapânire pe dumneavoastra.


Varsator


Daca zilele trecute nu stiati cum sa mai rezolvati din treburi pentru a fi mai liberi, astazi realizati cât mai multe miniproiecte pe cont propriu.


Pesti


Aveti o zi buna la serviciu, lucru care va face sa va simtiti multumit de situatia dumneavoastra actuala. Aveti o atitudine mai optimista, sunteti mai atent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS