16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi aveti o zi plina. Desi asteptati cu nerabdare week-end-ul, ziua pare ca nu se mai termina. Sarcinile profesionale par sa va copleseasca. Trageti din greu ca sa terminati treburile, sa nu va aglomerati si zilele viitoare.


Taur


Aveti o zi buna din punct de vedere profesional, ceea ce va permite sa va gânditi atent si la alte aspecte ale vietii. Partenerul se va bucura de o atentie deosebita din partea dumneavoastra. Ii propuneti o iesire in oras, pentru ca a trecut mult de când nu ati fost doar voi doi la plimbare.


Gemeni


Aveti o perioada grea, dar amintiti-va, o usa inchisa inseamna alta deschisa. Nu stati prea mult in fata celei inchise, riscati sa nu vedeti alte oportunitati. Un prieten va sprijina, asa ca situatia nu ar trebui sa fie intunecate.


Rac


O zi buna din punct de vedere financiar, insa riscati sa va pierdeti atuurile deoarece sunteti prea lenes. Ati vrea sa va fie bine, dar fara a depune nici un efort in acest sens. Unora poate le iese, dar nu este si cazul dumneavoastra.


Leu


O cearta cu o ruda apropiata v-a dat peste cap. Lucrurile par foarte urâte acum, insa lasati timpul sa le rezolve, mai ales daca ati facut primul pas spre impacare. Nu va mai gânditi cum ar fi fost daca nu ati fi cedat nervos.


Fecioara


Sunteti departe de cineva drag si lucrul acesta va debusoleaza. Incercati sa va adunati, situatia se va schimba. Pe plan profesional va simtiti obosit, poate ca ati avea nevoie de o vacanta sau o reconsiderare a jobului.


Balanta


Aveti o dispozitie buna, va simtiti plin de dragoste si incercati sa transmiteti aceasta stare celor din jur. Nici o privire rautacioasa nu va poate taia avântul.


Scorpion


Oboseala v-a ajuns. Simtiti ca veti claca daca nu primiti ajutor. Viitorul este luminos, asteptarile va vor fi implinite si un coleg va prelua o parte din atributiile dumneavoastra si astfel veti reusi sa va reveniti.


Sagetator


Incapatânarea nu v-a adus niciodata succese, asa ca ar trebui sa reconsiderati situatia. Primiti niste bani de unde va asteptati mai putin. Ascultati sfatul unui parinte, gândeste mai limpede si mai intelept.


Capricorn


Va dati seama ca lucrurile au ajuns intr-un punct mort si ca trebuie sa actionati. Din cauza ca sunteti pesimist, lucrurile nu se vor schimba prea curând. Partea proasta este ca veti claca si veti reusi sa ii indepartati pe toti din preajma dumneavoastra.


Varsator


Astazi este o zi linistita, fara evenimente majore. Sperati sa duceti pâna la capat niste contracte, sunt favorizate parteneriatele. Persoana iubita se simte neglijata, nu uitati sa ii dedicati mai mult timp in week-end.


Pesti


Astazi este o zi speciala pentru dumneavoastra, o situatie la care ati visat de mult timp, un context favorabil va deschide usi la care nu aveati acces pâna acum. Puteti face o achizitie importanta, iar partenerul va surprinde placut cu idei nonconformiste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS