16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Un prieten va cere un imprumut asigurându-va ca-l veti primi inapoi in cel mai scurt timp. Fiti insa mai prudent pentru ca exista posibilitatea unei pierderi sau poate chiar a unei inselaciuni.


Taur


Faceti tot posibilul sa va ingrijiti sanatatea chiar daca nu considerati ca este cazul. Spre seara, o ruda indepartata care va viziteaza va da motive de bucurie. Un coleg va propune in secret o afacere interesanta.


Gemeni


Este o zi in care aveti ocazia sa incepeti schimbarile pe care vi le-ati propus. La serviciu descoperiti ca superiorii va pregatesc o surpriza, poate chiar o marire de salariu si, meritul este al dumneavoastra.


Rac


S-ar putea sa primiti vizita unei rude. Chiar daca nu va face placere, nu prea aveti incotro. Oricum, ati putea afla vesti despre ceea ce se petrece in familie. Din cauza agitatiei care va caracterizeaza s-ar putea sa va certati cu cei din jur.


Leu


Daca aveti de dat un examen, ar fi bine sa il amânati. Stresul este prea mare pentru a va putea concentra. Persoana iubita este insa plina de viata si vointa. Sfaturile primite de la ceilalti va vor ajuta.


Fecioara


Va aflati in compania unor persoane galagioase, a caror atitudine o gasiti imatura. Veti decide ca trebuie sa faceti unele schimbari in sfera relatiilor apropiate.


Balanta


In dragoste este bine sa va mentineti cumpatul, chiar daca partenerul de viata va reproseaza atitudinea rece. S-ar putea sa faceti un drum scurt sau sa rezolvati niste hârtii importante.


Scorpion


Nu prea aveti chef de stat acasa si va gânditi la o excursie la munte. Va aflati in centrul atentiei si n-ar fi exclus sa primiti si propuneri placute de la persoanele de sex opus.


Sagetator


Primiti o aprobare care va alunga grijile facute in ultimul timp. Perioada buna a zilei apare spre seara, când aflati ca aveti sustinatori de incredere.


Capricorn


Daca doriti ca lucrurile sa iasa asa cum v-ati propus, incercati sa fiti mai optimist si chiar sa va schimbati anturajul. Orice clipa este pretioasa si orice s-ar intâmpla nu va puteti permite intârzieri. In dragoste, numai vesti bune.


Varsator


Este bine sa va ingrijiti sanatatea si sa evitati munca in exces sau calatoriile indepartate. Straduiti-va sa analizati cu atentie niste acte care va vin la semnat, pentru ca orice greseala, cât de mica ar fi, va poate crea probleme.


Pesti


Trebuie sa va modificati planurile chiar in ultimul moment, pentru ca persoana iubita va lua o decizie care va pune in imposibilitatea de a va indeplini planul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS