16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti azi posibilitatea de a lega câteva relatii afective ori profesionale interesante. Daca sunteti o persoana activa in afaceri, aveti posibilitatea de a savura victorios reusita.


Taur


Astazi vi se ofera raspunsurile atât de necesare intrebarilor dumneavoastra. Nu prea v-a mers bine in ultimul timp, dar acum aveti posibilitatea sa aflati ce anume era gresit.


Gemeni


Nu prea va impacati cu ideea unei deceptii profesionale si din aceasta cauza nu va gasiti starea.


Rac


Prietenii de care aveti nevoie va vor fi de data aceasta aproape si sprijinul primit de la ei va va putea ajuta sa iesiti din impasul in care va aflati.


Leu


Va cam lasati condus de altii si din cauza acestui lucru nu prea va iese ce v-ati propus.


Fecioara


Sunteti fericit, optimist si pe buna dreptate, pentru ca totul va merge din plin. Raspunsurile pe care le asteptati din partea celorlalti vor fi obtinute cu mai multa usurinta si incredere.


Balanta


Partenerul de viata va face o surpriza deosebit de placuta. Aflati ca niste prieteni va sprijina in ceea ce priveste profesia, deci actionati, acum cât momentul este favorabil.


Scorpion


Petreceti o zi minunata in compania prietenilor. Din discutiile purtate cu acestia veti putea culege si câteva idei interesante pe care sa le folositi in proiectele secrete pe care le aveti.


Sagetator


Va preocupa foarte mult starea financiara si ati vrea sa faceti ceva senzational pentru a iesi din impasul in care va aflati.


Capricorn


Vreti sa organizati un mic chef, dar veti renunta, pentru ca altcineva v-a luat-o inainte. Cunoasteti oameni noi si poate chiar veti lega unele relatii utile, astfel ca nu veti ezita sa participati.


Varsator


V-ati facut multe planuri pentru azi, insa va cam lipseste cheful de munca. Solicitarile familiale va rapesc aproape tot timpul, astfel ca veti renunta la unele proiecte.


Pesti


Va lipseste optimismul si va tot gânditi la o solutie pentru a alunga rutina si plictiseala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS