22.6 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti toate sansele sa fiti la locul potrivit si la momentul potrivit. Ati putea cunoaste o persoana care sa va sustina proiectele sau este dispusa sa va acorde un imprumut important pentru dumneavoastra.


Taur


Un membru al familiei are probleme cu sanatatea si aflarea acestei vesti va induce o stare de indispozitie. Ati dori sa faceti ceva si pentru sanatatea dumneavoastra, pentru ca va simtiti cam slabit. Mai mult exercitiu fizic nu strica.


Gemeni


Veti fi uimit chiar si dumneavoastra sa descoperiti cât de multa energie aveti si cât de intelegator sunteti fata de cei care gresesc. Va merge bine chiar si pe plan sentimental si n-ar fi exclus sa va indragostiti la prima vedere.


Rac


Aveti grija la relatiile cu partenerul, mai ales ca tindeti sa fiti prea posesiv. Este bine sa ii lasati celuilalt putina libertate, daca doriti ca relatia sa reintre in normalitate. Un coleg va provoaca sa dati raspunsuri care va displac. Evitati disputele.


Leu


Evitati sa va implicati in discutiile care au loc la serviciu, mai ales daca e vorba despre superiori, pentru ca ar putea aparea probleme la care nici nu va gânditi. O veste pe care o asteptati intârzie si va da o stare de tensiune generala.


Fecioara


Va puteti astepta sa aveti unele realizari, chiar daca nimic nu indica acest lucru. Apare posibilitatea unui câstig prin intermediul partenerului de viata, care se afla intr-un moment de maxima ascensiune.


Balanta


Persoana iubita va propune sa petreceti aceasta zi exclusiv in doi, fara sa va amintiti de responsabilitati sau serviciu. Puteti profita de aceasta ocazie ca sa mai alungati din stres. Faceti o calatorie la capatul careia va asteapta o intâlnire neasteptata.


Scorpion


Copiii sau o persoana mai tânara din familie va produc bucurii, iar cei care va iubesc va dovedesc afectivitatea si sinceritatea lor. La serviciu nu trebuie sa va bazati prea mult pe cuvântul unui barbat care de regula face o multime de promisiuni oricui.


Sagetator


Nu va asteapta o zi prea buna cu toate ca v-ati pus la punct toate detaliile. Nici cu sefii relatiile nu sunt prea calde, pentru ca problemele de comunicare sunt evidente.


Capricorn


Daca tot va merg toate din plin astazi, ati face bine sa va luati masuri pentru zilele care urmeaza, nu se stie niciodata. Primiti un ajutor din partea persoanei iubite sau prietenii vor dori sa va sprijine intr-un proiect.


Varsator


In urma unei discutii purtate cu un coleg de la serviciu veti afla ca unul dintre superiori este nemultumit de dumneavoastra. Ar trebui sa fiti mai atent chiar daca câstigurile sunt mici pentru moment. Nu uitati ca diplomatia v-a scos intotdeauna din incurcatura, chiar acum când trebuie sa culegeti roadele.


Pesti


Ati prefera sa stati acasa sau sa faceti o calatorie la munte, departe de prieteni, de colegi si de stresul cotidian. S-ar putea sa va simtiti slabit. Va reveniti destul de repede, mai ales ca sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le finalizati cât mai curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS