18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Nu aveti nici o problema in a veni cu ideile cele mai nastrusnice. Tot ce este nou, ciudat si excentric va fascineaza.


Taur


O relatie importanta, probabil cu o persoana mai in vârsta, va va ocupa cea mai mare parte a timpului liber.


Gemeni


Informatiile pe care le strângeti de atâta vreme vor incepe sa se dovedeasca a fi folositoare. Deseara incercati sa iesiti in oras.


Rac


Astazi veti avea de dus la bun sfârsit o activitate de grup. Deseara acordati mai multa atentie prietenilor aflati la necaz.


Leu


Astazi veti veni cu o serie de idei inovatoare la munca, dar si pe plan sentimental.


Fecioara


Munca si familia va vor ocupa toata ziua. Va aflati intr-un moment de rascruce, iar de alegerea pe care o veti face depinde viitorul dumneavoastra apropiat.


Balanta


Aveti foarte multa energie, mare parte fiind canalizata catre activitati care va promoveaza in ochii superiorilor.


Scorpion


Daca lucrati in domeniul vânzarilor, astazi este ziua dumneavoastra norocoasa. Cu cea mai mare usurinta veti reusi sa incheiati contracte fenomenale.


Sagetator


O zi in care sunteti plin de energie. Deseara veti fi invitat sa petreceti alaturi de prieteni sau colegi, invitatie pe care ar fi indicat sa nu o refuzati.


Capricorn


Sunteti foarte sociabil cu cei din jur, chiar si cu cei care, in mod normal, va enerveaza. Pastrati-va atitudinea optimista si profitati din plin de starea de bine pe care o aveti.


Varsator


Acordati mai multa atentie partenerului daca vreti sa va bucurati de intelegerea lui. La serviciu lucrurile merg bine, cu toate ca uneori aveti impresia ca sunteti singurul care munceste.


Pesti


Astazi aveti o stare nu tocmai placuta, oboseala va ajunge din urma si nu stiti cum sa va mai impartiti. Nu intrati in dispute, mai ales ca sunteti destul de nervos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS