18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Dragostea este ca o joaca pentru dumneavoastra astazi, flirtati cu cei care va apar in cale si faceti glume pe seama sentimentelor. Daca va distrati insa prea mult cu inima persoanei iubite, ati putea face o greseala, pentru ca celalalt nu intelege corect atitudinea dumneavoastra jucausa.


Taur


Ati ajuns intr-un impas in care aveti impresia ca nimic nu mai inainteaza. Luati o pauza, nu insistati, si profitati de acest ragaz pentru a cauta unde se ascunde hiba care va tine pe loc.


Gemeni


Resimtiti unele piedici in comunicare, in discutiile cu colegii, ori pentru ca exista cineva care, orice ati spune, comenteaza si critica tot. Aveti impresia ca sunteti gresit inteles si ca nimic nu le convine interlocutorilor dumneavoastra.


Rac


Atmosfera de acasa este placuta, dinamica, plina de viata, datorita unor planuri noi la care va aduceti cu totii contributia. Daca aveti la ce visa impreuna, reusiti sa legati mai bine relatiile de familie si de cuplu.


Leu


Puneti accent pe loialitate, fidelitate si corectitudine in cuplu, ca atare vreti o discutie cât se poate de serioasa cu partenerul pentru a justifica o situatie care a dat nastere unor interpretari gresite, sau pentru a cere explicatii partenerului pentru unele atitudini.


Fecioara


O vorba dura va strica toata ziua, mai ales ca vine din partea cui nici nu v-ati fi asteptat. Sunteti ranit in amorul propriu de o atitudine ostila a unui amic, care nu-si da seama ca va creeaza neplaceri.


Balanta


Nu va este gândul decât la iubire, la casatorie, la romantism si va concentrati numai asupra acelor lucruri care fac placere sufletului dumneavoastra. Pregatiti o calatorie alaturi de cineva drag. Pe parcursul unei deplasari, v-ati putea simti atras de o noua aparitie.


Scorpion


Viata de familie nu este chiar placuta, se resimte o atmosfera apasatoare care provine ori de la problemele unui membru al familiei, ori de la pretentiile crescute ale mamei sau sotiei de a va implica in treburile comune.


Sagetator


Relatia cu partenerul este cam tensionata, va ciondaniti din orice si nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. Sunt certuri inerente, ca in orice cuplu, de aceea nu le puneti la inima.


Capricorn


Trebuie sa plecati la drum pentru a rezolva niste probleme urgente. E nevoie de prezenta dumneavoastra la fata locului, pentru ca sunteti cel care da solutia la o situatie incerta sau cel putin va veti lamuri cum stau lucrurile.


Varsator


Rezolvati o problema financiara care va stresa la culme si poate reveni la normal mai repede decât ati fi crezut. Ori vine o suma de bani salvatoare, ori amânati o eventuala datorie care va apasa pe suflet ca un bolovan.


Pesti


Analizati cu mare atentie o problema de serviciu sau o situatie cu impact financiar si extrageti o concluzie de care depinde continuarea unei situatii. Poate este nevoie sa va concentrati la un proiect de studiu foarte important pentru cariera dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU