18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Puneti punct unei actiuni la care ati muncit mult, dar deja va aventurati intr-o alta directie. Interesul dumneavoastra este de a va elibera programul pentru o noua provocare.


Taur


Sunteti prins intr-o capcana si va este greu sa va eliberati de senzatiile frustrante. Ori este o forma de timiditate, ori o anumita persoana va face sa va comportati ciudat.


Gemeni


Orizonturile par sa se mai lumineze datorita unei vesti bune venite printr-un intermediar care va trece pragul.


Rac


Aveti un dar aparte de a-i zapaci pe ceilalti cu o atitudine dominatoare, dar usor ipocrita. Faceti promisiuni marete, spuneti vorbe mari, desi nu credeti in ele.


Leu


Emotivitatea creste, desi nu sunteti genul de om care se lasa coplesit de sentimentalisme. Ceva insa va determina sa priviti cu grija un eveniment si va faceti tot felul de probleme despre cum va veti descurca.


Fecioara


Nu este o zi prea buna, parca toate merg de-a-ndoaselea. Noroc ca exista cineva alaturi care va stimuleaza sa mergeti mai departe, in ciuda obstacolelor, deci nu va lasati doborât de primul hop.


Balanta


Luati o decizie care schimba ceva in viata de cuplu. Partenerul asteapta de la dumneavoastra verdictul final, pentru ca are maxima incredere in ceea ce veti hotari. Discutati deschis cu cel drag.


Scorpion


Aveti o zi aglomerata in fata, va asteapta situatii in care trebuie sa va mobilizati mai bine fortele. Daca simtiti ca singur nu veti face fata, ar fi bine sa apelati la colegi.


Sagetator


Prietenia conteaza mult astazi pentru dumneavoastra si sunteti multumit de atentia pe care prietenii v-o acorda. Se tine cont de parerile si sfaturile dumneavoastra.


Capricorn


Luati decizii mature, bine documentate . Va preocupa banii, afacerile, investitiile, dar nu dati nici un ban decât dupa ce calculati daca faceti fata unei astfel de cheltuieli.


Varsator


Ati putea primi un raspuns oficial de care aproape ca ati uitat. Poate este solutionarea unei probleme mai vechi, un document pierdut sau va intoarceti la o etapa a unor demersuri legale.


Pesti


Banii sunt o preocupare majora astazi, faceti tot posibilul ori de a amâna o plata mai mare, ori gasiti o solutie excelenta pentru a va mari veniturile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS