18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Ziua aceasta va este mai mult decât favorabila. Ar putea fi vorba de invitatii la un concert sau de o noua cucerire pe plan sentimental.


Taur


Nimeni nu este mai priceput in depistarea ocaziilor ca dumneavoastra. Cu toate acestea, viteza cu care se deruleaza evenimentele v-ar putea surprinde.


Gemeni


Cu toate ca planurile nu ies asa cum va doriti, prietenii va sfatuiesc sa mai incercati.


S-ar putea sa si reusiti datorita vointei puternice pe care o manifestati. Veti afla ca se pregateste o schimbare importanta in firma.


Rac


Chiar daca apar unele intârzieri in activitatea dumneavoastra si lucrurile nu va ies cum ati planificat, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea. In final, victoria va apartine.


Leu


Sunteti prea melancolic si din cauza acestui lucru va veti simti singur. Ar trebui sa mai iesiti in oras sau cel putin sa va chemati prietenii la o petrecere.


Fecioara


Acum, ca ati avut ocazia sa indreptati greselile facute de o ruda apropiata, va simtiti in stare sa va asumati riscurile unei afaceri de amploare. Evolutiile care vor avea loc pe parcursul acestei zile va vor raspunde la toate intrebarile din trecut.


Balanta


Ziua va avantajeaza pe toate planurile si vestile pe care le veti primi sunt dintre cele mai bune. Seful va va pune la treaba, dar pe bani, astfel ca nu trebuie sa pierdeti ocazia.


Scorpion


Veti avea de finalizat negocieri si discutii, iar instinctul va indruma pe calea cea buna.


Incercati sa tratati problemele din toate unghiurile posibile si sa luati cea mai inteleapta decizie, dar fara teama.


Sagetator


Oricât de atractive ar fi propunerile pe care le primiti astazi din partea prietenilor, preferati sa va petreceti ziua alaturi de cei dragi. Poate ca spre seara veti primi vizita unei persoane pe care o asteptati de mult timp.


Capricorn


La serviciu vi s-a dat in grija un proiect important pe care trebuie sa-l terminati in cel mai scurt timp. Sunteti nemultumit de o decizie pe care o ia unul dintre sefii dumneavoastra.


Varsator


Nu aveti chef de munca, dar nici sa va infruntati seful, chiar daca sentimentele dumneavoastra sunt indreptatite. Va veti lua  inima in dinti si veti descoperi cât de usor va puteti expune punctul de vedere.


Pesti


S-ar putea sa fiti cam nervos, mai ales ca cineva va tot amâna cu o discutie in urma careia ati  putea clarifica multe probleme importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS