18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


In acest week-end veti fi tentat sa cheltuiti prea mult pe lucruri inutile. Nu donati bani societatilor de caritate când dumneavoastra abia va puteti intretine.


Taur


Daca aveti sansa in acest week-end sa organizati sau sa conduceti o excursie ori o petrecere, nu ezitati sa acceptati. Calitatile de lider va vor deschide noi usi in viitor.


Gemeni


Analizati situatia dintr-o perspectiva larga daca vreti sa faceti fata si sa treceti cu bine peste week-end. Poate ca v-ati aflat intr-un loc gresit pentru ceea ce ati urmarit.


Rac


Veti avea un start mai lent la inceputul week-end-ului, dar veti recupera pe parcurs. Aveti o multime de lucruri de facut in acest week-end si nu veti intâmpina necazuri.


Leu


Un sfat din punct de vedere financiar va va fi oferit de cine va asteptati mai putin. Acest sfat va va conduce catre noi oportunitati.


Fecioara


Prea multe responsabilitati va vor determina sa va puneti intrebari in ceea ce priveste viata personala. Hotarâti-va care sunt prioritatile si renuntati la restul.


Balanta


Nu toata lumea este atât de sincera pe cât va place sa credeti. Cu toate ca va dati cam târziu seama de aceasta, veti evita in acest week-end o serie de situatii neplacute.


Scorpion


Desi va sta gândul numai la bani, se pare ca, orice ati face, in acest week-end câstigurile fug de dumneavoastra. Cel putin sunteti impacat gândindu-va ca macar ati incercat.


Sagetator


Aveti chef sa faceti ceva nou si sa raspundeti unor provocari. Ati putea sa va testati calitatile in dragoste, mai ales ca in acest week-end sunteti intr-o dispozitie sentimentala de zile mari.


Capricorn


Indulgenta fata de dumneavoastra va este cel mai mare inamic. Incercati sa va controlati dorintele daca nu vreti sa aveti probleme.


Varsator


In acest week-end relatiile afective vor fi cam tensionate. Nu va obligati partenerul sa faca un lucru pe care nu-l doreste daca vreti sa pastrati legatura.


Pesti


Trebuie sa incercati sa va evidentiati. Nu puteti trai in trecut daca vreti ca viata sa mearga mai departe. Lucrurile arata bine pentru dumneavoastra, asa ca deschideti ochii si actionati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS