29.3 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Pentru prieteni, uneori sunteti capabil de mari sacrificii, incât nici dumneavoastra nu va vine sa credeti ca puteti astfel de lucruri. Pentru a-l vedea pe un amic din nou vesel, preluati pe umeri o parte din problemele sale.


Taur


Norocul va scoate dintr-o situatie neplacuta. Ceva nevazut, ca o aripa protectoare, va retine sa intrati intr-o incurcatura si, dupa ce pericolul a trecut, va dati seama ca aceasta a fost sansa care v-a fost de ajutor cu adevarat.


Gemeni


Confortul casnic poate creste datorita unei investitii la care contribuie toti ai casei. Cumparati ceva prin care locuinta dumneavoastra poate deveni mai frumoasa sau mai moderna.


Rac


Nu va simtiti bine in compania unui colaborator care are un efect negativ asupra psihicului dumneavoastra. Desi rolul lui ar trebui sa fie cel de a va sprijini sau indruma la greu, el mai mult va incurca, dar nici nu aveti forta de a-i refuza ajutorul.


Leu


Emotiile dumneavoastra cresc cu fiecare clipa care va apropie mai mult de un eveniment din viata dumneavoastra. Ori va temeti de ceea ce urmeaza sa se intâmple, ori sunteti cuprins de nerabdare pentru a ajunge mai repede la ceea ce visati.


Fecioara


Sunteti foarte sceptic cu privire la mersul unor evenimente si analizati totul in detaliu, cu minutiozitatea proprie zodiei. Cu cât cautati mai mult, cu atât sansele de a descoperi hibe si defecte cresc.


Balanta


Finalul de etapa la care ati ajuns impreuna cu un grup de persoane este pozitiv si puteti rasufla usurat. Desi pare sa fie un sfârsit cam brusc, aveti motive de bucurie.


Scorpion


Refuzul categoric al unei autoritati va taie orice speranta ca mai puteti continua niste demersuri incepute. Ori este un raspuns negativ la o cerere adresata unei institutii a statului, ori un esec la o confruntare cu oficialitati.


Sagetator


Stresul creste in aceasta zi si orice piedica devine motiv de enervare. Criticile va deranjeaza, iar refuzurile unora va fac sa renuntati la orice lupta.


Capricorn


Adunati bani leu cu leu pentru un scop mai important. Sunt suficiente motive de optimism, pentru ca aveti de unde face rost de ei. Ori se iveste sansa unui venit suplimentar, ori reusiti sa faceti un credit bancar.


Varsator


Nu va place ceea ce se prefigureaza la orizont cu privire la evolutia unei situatii. Desi ati pornit cu mari sperante si cu un optimism contagios, dati piept cu un impas care va dezarmeaza.


Pesti


Sunteti multumit de felul cum s-au asezat pe fagas normal unele probleme in viata dumneavoastra, desi zilele trecute pareau incurcate de tot. Acum puteti zâmbi din nou, fara nici o grija.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS