18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti nemultumit de rezultatele activitatii dumneavoastra. Bârfele care va ajung la urechi va afecteaza.


Taur


Aveti idei geniale in legatura cu o investitie pe care va doriti sa o faceti. Nu orice promisiune primita astazi este demna de luat in seama.


Gemeni


Astazi veti avea parte de o zi odihnitoare. Veti primi un suport real si ajutor din partea celor din jur. Relatia sentimentala va juca un rol important in deciziile care le luati.


Rac


Veti primi incurajari din familie in legatura cu o schimbare de care va cam indoiti. Trebuie sa dati dovada de prudenta daca trebuie sa semnati acte.


Leu


Sunteti poate mai hotarât ca pâna acum sa va asumati responsabilitati sau sa demarati activitati noi. Situatia dumneavoastra financiara lasa inca de dorit.


Fecioara


Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit si, drept urmare, optimismul dumneavoastra va fi in crestere.


Balanta


Sunteti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu. Luati masuri drastice si impuneti-va, altfel n-ar fi exclus sa suferiti unele pierderi.


Scorpion


Daca pâna acum v-ati cramponat in proiecte sau idei invechite, veti fi obligat sa faceti si unele schimbari pe ordinea de zi. Se prevad controverse.


Sagetator


Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibile câstiguri pe care le asteptati astazi.


Capricorn


Sunteti cam dezorientat, dar nici nu vreti sa ascultati de sfaturile celor dragi care, ca de obicei, va vin in ajutor. Descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea.


Varsator


Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape de dumneavoastra. Accentul cade pe actiuni oficiale, iar ceea ce pâna nu de mult parea imposibil, devine astazi posibil.


Pesti


Tot ceea ce intreprindeti astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS