19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Asteptati cu interes o calatorie sau o schimbare in viata dumneavoastra si cu cât se apropie mai mult momentul-cheie, deveniti mai entuziast si optimist.


Taur


Sunteti obligat de imprejurari neplacute sa puneti punct unei situatii cu un compromis. Pe moment, vi se pare sacrificiul cam mare, dar va dati seama ca este necesar sa terminati ostilitatile.


Gemeni


Ziua este reusita in plan financiar, unde ati putea repurta unele victorii interesante. Achitati datorii care va stresau, primiti bani sau o propunere de serviciu din care, cândva, vor aparea si venituri mai bune.


Rac


Ca sa iesiti dintr-o situatie conflictuala care dureaza deja prea mult trebuie sa luati taurul de coarne si sa va expuneti parerea cu fermitate, fara teama de replicile celorlalti.


Leu


Aveti ocazia de a va sustine punctul de vedere in fata adversarilor prin argumente puternice si chiar cu o atitudine agresiva ce va poate asigura victoria finala. Nu stati pe margine, ci luptati-va pentru ceea ce aveti de spus.


Fecioara


Visele dumneavoastra pot deveni realitate pentru ca ati gasit mijloacele concrete de a le vedea materializate. Ideile nu mai sunt doar la nivel teoretic, ci chiar puteti cladi un plan pas cu pas.


Balanta


Calatoriile acestei zile contin o mare doza de agresivitate, ori plecati la drum la primul impuls, fara sa chibzuiti bine inainte daca sunt intrunite toate conditiile unei deplasari de succes, ori traficul in sine devine motiv de enervare.


Scorpion


Puteti câstiga o disputa cu argumente corecte. Folosind adevarul, aveti mai mari sanse de a atinge un scop propus decât daca fugiti de raspundere sau daca apelati la tertipuri incorecte.


Sagetator


Eforturile va sunt rasplatite in aceasta zi pentru ca primiti atât cât meritati pentru ceea ce faceti.


Capricorn


Modul transant in care unii discuta cu dumneavoastra va deranjeaza si daca nu va controlati putin reactiile ati putea strica o relatie de prietenie sau colegialitate.


Varsator


Dupa un drum destul de lung, in care vi s-a cerut multa rabdare, se intrevede orizontul luminos al asteptarilor dumneavoastra.


Pesti


Simtiti ceva ciudat, dar disimulati toate senzatiile, prezentând lumii cu totul altceva decât este in sufletul dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS