20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


In acest week-end incercati sa iesiti in evidenta. Nu puteti trai retras, din amintiri, daca vreti ca viata sa mearga mai departe.


Taur


Relatiile afective sunt cam tensionate. Nu va obligati partenerul sa faca lucruri pe care nu le doreste, daca vreti sa pastrati legatura speciala pe care o aveti cu el.


Gemeni


Indulgenta fata de dumneavoastra insiva este cel mai mare inamic in acest week-end.


Rac


Aveti chef sa faceti ceva nou si sa raspundeti unor provocari. Ati putea sa va testati calitatile in dragoste, mai ales ca in acest week-end sunteti intr-o dispozitie sentimentala de zile mari.


Leu


Desi va sta gândul numai la bani, se pare ca orice ati face in acest week-end, câstigurile fug de dumneavoastra.


Fecioara


Nu toata lumea este atât de sincera pe cât va place sa credeti. Cu toate ca va dati seama cam târziu, veti reusi sa evitati in acest week-end o serie de situatii neplacute.


Balanta


Prea multe responsabilitati va vor determina sa va puneti intrebari in ceea ce priveste viata personala. Hotarâti-va care sunt prioritatile si renuntati la restul.


Scorpion


Un sfat din punct de vedere financiar va va fi oferit de cineva la care va asteptati mai putin. Acest sfat va va conduce catre noi oportunitati. Cel mai bine este ca in acest week-end sa va distrati, urmând ca de luni sa puneti in aplicare noile planuri.


Sagetator


Veti avea un start mai lent la inceputul week-end-ului, dar veti recupera pe parcurs. Aveti o multime de lucruri de facut, dar nu trebuie sa va faceti griji, nu veti intâmpina necazuri.


Capricorn


Analizati situatia dintr-o perspectiva larga daca vreti sa faceti fata problemelor din acest week-end. Poate ca va aflati intr-un loc gresit pentru ceea ce urmariti.


Varsator


Daca aveti sansa sa organizati sau sa conduceti o excursie nu ezitati sa acceptati. Calitatile dumneavoastra de lider va vor deschide noi usi, iar cei din jur vor fi atrasi de increderea pe care o emanati.


Pesti


La acest sfârsit de saptamâna veti fi tentati sa cheltuiti prea mult pe lucruri inutile. Nu donati bani societatilor de caritate, când dumneavoastra abia va puteti intretine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS