22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Neintelegerile din familie revin. Totul se poate rezolva numai prin dialog sincer si deschis. Trebuie sa stati mai mult de vorba cu cei dragi si sa descoperiti ce a dus la tensionarea atmosferei de acasa.


Taur


Prezenta unei persoane mai tinere are un efect ciudat asupra dumneavoastra. Partenerul este nervos si va cam irita cu agitatia sa, dar veti reusi sa va pastrati calmul chiar si atunci când acesta va ridica tonul fara motiv.


Gemeni


Sunteti cam banuitor cu privire la ajutorul pe care un prieten doreste sa vi-l ofere. Desi el spune ca nu are nici un fel de intentie si nu asteapta nimic in schimb, ceva va spune ca de fapt isi urmareste propriile interese.


Rac


Conflictele pe care le aveti cu lumea sunt foarte tensionate, marcate de rautati, bârfe, gânduri negative sau chiar gesturi dusmanoase.


Leu


O zi calma, fara nimic deosebit care sa va zdruncine linistea. Aveti timp suficient pentru a va ocupa de diverse treburi de rutina pe care le-ati lasat de-o parte pâna acum.


Fecioara


Viata sentimentala se bucura de auspicii bune. Relatia cu persoana iubita este armonioasa, la inaltime si va simtiti rasfatat de gesturile sale de iubire.


Balanta


Visele dumneavoastra devin tot mai indraznete. Aveti un plan nou in minte si sunteti foarte entuziast, ca la orice nou inceput de drum.


Scorpion


Scoateti o suma de bani din buzunar cu mare parere de rau: ori o sanctiune (o amenda, de exemplu), ori o suma mai mare decât ar merita o anumita cheltuiala.


Sagetator


Capatati un chef nebun de viata datorita indemnurilor primite de la partener. Daca acesta va cere ceva, sunteti capabil sa mutati si muntii, entuziasmul dumneavoastra fiind, de fapt, un mod de a-i arata cât de mult il iubiti.


Capricorn


O zi banala, pe care o dedicati treburilor de serviciu sau diferitelor plati si impozite care isi cer acum dreptul sa fie aduse la zi.


Varsator


O sarcina veche revine in actualitate, atragându-vi-se atentia ori ca ati abandonat-o cândva, ori ca ati uitat complet de ea.


Pesti


Aveti nevoie de cineva care sa va ridice moralul si sa va scoata in evidenta calitatile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS