18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti inconstanti in sentimente si nu stiti sa va exprimati iubirea intr-un mod mai credibil, mai profund, mai serios.


Taur


Primiti vesti din toate directiile sau aveti parte de tot felul de intâlniri. Planul social este foarte agitat, intrati in contact cu foarte multa lume sau nimeriti intr-un tir fantastic de informatii si stiri.


Gemeni


Prezenta unui colaborator cu o fire puternica va inhiba si aproape ca va retrageti cuminte in cochilia dumneavoastra, fara forta de a-l infrunta.


Rac


Aveti nevoie de sfaturile unei persoane mature, care sa priveasca lucrurile impartial, de pe margine. Cel mai bun consilier, in astfel de momente, este ori un parinte, ori un specialist care poate rezolva problema.


Leu


Starea psihica nu este deloc la inaltime, va macina griji, temeri, senzatii ciudate ca urmeaza sa se intâmple ceva nedorit.


Fecioara


Interventia unui colaborator in planurile dumneavoastra are un efect pozitiv, ori pentru ca va motiveaza si mai mult sa va implicati intr-o actiune destul de dificila, ori pentru ca rezolva chiar el problema respectiva.


Balanta


Indoiala devine insuportabila. Se vede pe chipul dumneavoastra ca nimic nu va inspira incredere.


Scorpion


Va convine linistea acestei zile, ba chiar o puteti considera o pauza binemeritata, de care veti profita din plin.


Sagetator


Vreti dovezi palpabile de iubire, de aceea nu este exclus sa vedeti in partenerul de suflet si un motiv de câstig.


Capricorn


Certurile zilei sunt foarte apasatoare, aveti impresia ca toti s-au ridicat impotriva dumneavoastra si au ceva de spus. Nu este decât o zi mai agitata in plan relational, comunicarea este dificila si agresiva.


Varsator


Aveti ocazia de a trece printr-o situatie de care va leaga amintiri vechi, cum ar fi revederea unui fost grup de prieteni, o calatorie in zona in care ati copilarit sau un oras pe care l-ati vizitat demult.


Pesti


Cu ajutorul unui prieten, incepeti ceva nou, ce va stimuleaza din plin. Singur, ar fi fost mai greu sa porniti, dar asa, stiind ca aveti un sustinator aproape, prindeti curaj si va implicati trup si suflet in noua directie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS