18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Legaturile secrete va preocupa. Incercati sa va tineti viata personala departe de ochii curiosilor. Ca sa realizati ce va doriti, aveti un drum lung de strabatut, dar de data aceasta nu va mai fi anevoios.


Taur


Astazi veti fi afectat din punct de vedere emotional. Canalizati-va energia catre persoana iubita pentru ca are nevoie de afectiune. Timpul lucrat peste program va fi rasplatit cu o promovare.


Gemeni


Nu sunteti multumit cu ceea ce se intâmpla, dar in loc sa faceti ceva, continuati sa visati. Incepeti sa actionati! Valorificarea experientei va ajuta sa luptati cu inertia, iar punctele dv. forte vor iesi usor in evidenta.


Rac


Veti face rost de bani din surse secrete. Faceti-va timp pentru a ajunge la o intelegere cu prietenii sau familia pe care ati fost cam suparat in ultimul timp. Vizitati-i pe cei care nu se simt bine.


Leu


Tot ceea ce intreprindeti astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate. Atentia este indreptata in primul rând catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte. Ati putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere.


Fecioara


Este un aspect bun pentru persoanele care lucreaza cu banii, cu publicul sau carora serviciul le cere sa comunice mult. Ati putea fi mult mai convingator pentru ca luna influenteaza in bine magnetismul dv. Daca, in trecut, anumite planuri nu
v-au reusit, acum este momentul sa le puneti in practica, mai mult ca sigur ca ceilalti va vor lua in serios.


Balanta


Sunteti cam dezorientat, dar nici nu vreti sa asculti de sfaturile celor dragi care, ca de obicei, va vin in ajutor. Din aceasta cauza este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea sau ca naivitatea nu este cea mai placuta calitate de care dati dovada.


Scorpion


In opozitie cu momentele neplacute prin care ati trecut, aveti acum parte de norocul de moment sau de situatie. Acesta favorizeaza jocurile de noroc, inzestreaza cu putere de seductie si aduce câstig de cauza celor care dau dovada de diplomatie. Referitor la sanatate, sunt vizate organele sexuale.


Sagetator


Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape de dv. Accentul cade pe actiuni oficiale, cum ar fi relatiile cu autoritatile sau bancile, iar ceea ce pâna nu demult parea imposibil devine astazi posibil. Nu este exclus sa primiti aprobari cu unele imprumuturi sau sa obtineti oficializarea unui act important.


Capricorn


Evenimentele par sa devina tot mai complicate si lipsite de sens, iar daca pâna acum anumite planuri pareau corecte, nu este exclus sa li se descopere acestora puncte deficitare. Este bine sa nu luati decizii importante si, in primul rând, sa nu acordati prioritate emotiilor.


Varsator


Daca pâna acum v-ati cramponat in proiecte sau idei invechite, veti fi obligat sa faceti si unele schimbari pe ordinea de zi. Se prevad controverse sau cel putin momente in care ati putea pune la indoiala bunele intentii ale celorlalti sau chiar propriile convingeri. Trebuie sa stiti ca unele dintre sfaturile primite, chiar daca par bizare, sunt binevenite.


Pesti


Sunteti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu, motiv pentru care ati fi in stare sa iertati pe oricine va supara. Luati masuri drastice si impuneti-va autoritatea, altfel n-ar fi exclus sa suferiti unele pierderi. Aveti posibilitatea de a anticipa unele evenimente care vor avea loc la serviciu si lucrul acesta este pentru dv. un punct forte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS