18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti foarte preocupat sa gasiti o motivatie pentru a reusi ce v-ati propus. Incercati sa-i convingeti pe cei din jur de valabilitatea proiectelor dumneavoastra.


Taur


Problemele personale ale celor apropiati trebuie tratate cu mai multa grija decât cele ale persoanelor straine. Faceti-va timp pentru familie si pentru rezolvarea conflictelor iscate. Incercati sa va relaxati in aceasta seara.


Gemeni


Trebuie sa va concentrati atentia pe sanatate in mod deosebit. Grija pentru propria persoana poate duce la imbunatatirea stilului de viata.


Rac


Va doriti foarte mult sa calatoriti si va faceti planuri de vacanta. Evitati confruntarea cu probleme dificile pâna când veti avea puterea de a va asuma consecintele.


Leu


Este o perioada propice vânzarilor in detrimentul cumparaturilor si o perioada in care trebuie sa va feriti de excese. Nu va implicati in proiecte noi pâna nu veti putea sa va organizati bine timpul.


Fecioara


Statutul si nevoia de siguranta va fac sa va regânditi toate prioritatile acum. Ati devenit prea sensibil la critici in ultima vreme. Nu va suparati atunci când cei din jur va ofera sfaturi.


Balanta


Asigurati-va ca stiti in ce va bagati inainte de a fi prea târziu. Creativitatea si originalitatea dumneavoastra au atras atentia cuiva.


Scorpion


Treceti printr-o perioada in care siguranta emotionala este cea mai importanta, ceea ce se poate manifesta prin nevoia de a va stabili pe termen lung undeva. Nu ezitati sa va spuneti parerile la o intâlnire de afaceri.


Sagetator


Invatati ceea ce conteaza cu adevarat, insa modalitatea nu este foarte placuta. O cunostinta stie persoana potrivita pentru dumneavoastra. Nu va entuziasmati prea tare totusi, desi simtiti ca viata dumneavoastra se va imbunatati in curând.


Capricorn


Relatiile cu cei apropiati pot fi putin distorsionate de extremele emotionale sau de asteptarile nerealiste. Aveti grija ce spuneti astazi.


Varsator


Este important sa va mentineti scopurile realiste si sa nu lasati ambitia sa va domine. O noua relatie poate sa se termine la fel de repede cum a inceput, asa ca bucurati-va de ea atât cât dureaza.


Pesti


Partenerul de viata are un program diferit de al dumneavoastra, ceea ce ar putea duce la tensiuni in cuplu. Nu lasati ca situatiile delicate sa va scape de sub control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS