27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Reusita depinde de forta cu care depasiti limitele. Astazi aveti energia necesara pentru a trece peste un anumit obstacol. Veti fi mândru/a de dumneavoastra pentru modul in care veti gestiona aceasta criza.


Taur


Astazi va veti afla in fata unei incercari dificile. Socul initial pare dur. Sunteti gata sa abandonati sau sa trageti concluzii pripite, de aceea e mai bine sa va gânditi de doua ori inainte de a lua o decizie.


Gemeni


Astazi sunteti nevoit/a sa va supuneti unor ordine sau regulamente foarte precise si stricte. Cea mai mica abatere poate atrage sanctiuni ori critici dure de la superiori. Atmosfera la serviciu va fi rigida.


Rac


Din punct de vedere emotional sau sentimental, treceti prin clipe deloc placute si aveti nevoie de cineva apropiat in fata caruia sa va deschideti sufletul. Confesiunea va avea un efect pozitiv.


Leu


Nu va pierdeti rabdarea chiar daca nu va iese nimic din ceea ce v-ati propus sa realizati azi. Graba in care vreti sa faceti lucrurile nu va face altceva decât sa intârzie realizarea proiectelor propuse.


Fecioara


Evenimentele neprevazute care va vor marca ziua de azi va vor intârzia proiectele. Nu e cazul sa luati decizii radicale, ci doar sa va pastrati calmul.


Balanta


Astazi tensiunea apare in relatiile sentimentale. Discutiile in contradictoriu cu partenerul vor fi dese. Gânditi-va bine inainte sa faceti orice afirmatie! La nervi, riscati sa spuneti cuvinte jignitoare.


Scorpion


Superiorii sunt cam nemultumiti de dumneavoastra. Mai multa atentie la sarcinile de serviciu este indicata, chiar daca pentru moment câstigurile mari intârzie sa apara.


Sagetator


Sunteti cu gândul departe si visati cu ochii deschisi la planuri mai vechi, care inca nu si-au gasit rezolvarea. Daca v-ati concentra putin, poate ati afla noi solutii, renuntând la caile vechi, care se pare ca nu duc la nici un rezultat.


Capricorn


Deplasarile pe care le faceti azi nu sunt prea bine organizate. Pot interveni amânari, intârzieri, modificari de directie pe parcurs. Ar trebui sa va luati o marja de eroare pentru a fi sigur ca ajungeti la timp.


Varsator


Nu va asteapta o zi prea stralucita, cu toate ca v-ati pus la punct un plan de actiune detaliat. Exista probleme mari de comunicare atât cu familia, cât si cu prietenii.


Pesti


Iubirea este cuvântul de ordine astazi. Partenerul va da motive sa va simtiti deosebit/a. Petreceti ore perfecte impreuna sau pregatiti o vacanta de vis pentru perioada urmatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS