14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Noi oportunitati la locul de munca, fie sunteti promovat, fie schimbati postul cu altul mai bun. Sunteti incununat de succes, insa unele probleme familiale nu va lasa sa va bucurati pe deplin.


Taur


Telefoane, vesti, scrisori. Sunteti bombardat cu informatii care nu va afecteaza in mod direct, dar pe care le asimilati. Vizita prelungita a unei rude incepe sa va calce pe nervi si nu stiti cum sa va comportati ca sa nu o jigniti.


Gemeni


Incercati sa va canalizati energia in scopuri benefice si nu o risipiti pe detalii inutile. Astazi sunteti foarte dinamic, insa riscati sa va ocupati de lucruri inutile, minore si regretati dupa.


Rac


Planuri mari pentru aceasta seara, care pot fi insa foarte usor date peste cap de indispozitia partenerului. Nu scapati lucrurile de sub control, sansele altei intâlniri in intimitate sunt reduse pentru aceasta perioada.


Leu


Va grabiti prea tare intr-o anumita directie, nu mai aveti rabdare, incercati sa precipitati niste evenimente care deja nu mai depind de dumneavoastra. Trageti aer adânc in piept si rasuflati. Opriti-va putin, uitati-va atent in jur si luati lucrurile mai domol.


Fecioara


Sunteti multumit de ceea ce se intâmpla cu dumneavoastra si cu relatiile pe care la aveti cu cei din jur. Ati ajuns la un echilibru care va va determina sa luati cele mai bune decizii. Nu incercati sa mai gasiti nod in papura, totul e cât se poate de bine.


Balanta


Veti avea mult de munca astazi la serviciu, incât exista riscul sa ramâneti peste program, doar ca sa va terminati treaba. Va veti simti frustrat si obosit, incercati sa nu va descarcati pe cei din jur, care nu au nici o vina.


Scorpion


Trebuie sa faceti ceva pentru a va gasi noi surse de venit, va preocupa aspectul financiar. Fie ca banii pe care ii câstigati acum nu sunt siguri sau suficienti, fie ca locul de munca nu este stabil, trebuie sa priviti in ansamblu si sa profitati de orice oportunitate.


Sagetator


Sunteti cu gândul departe si visati cu ochii deschisi la planuri mai vechi, care inca nu si-au gasit rezolvarea. Daca v-ati concentra putin, poate ati afla noi solutii, renuntând la caile vechi, care se pare ca nu duc la nici un rezultat.


Capricorn


Glumele dumneavostra, aparent nevinovate, nu sunt intotdeauna bine primite de cei din jur. Fiti atent cu cine va permiteti sa glumiti, deoarece nu aveti in preajma persoane care savureaza ironiile dumneavostra.


Varsator


Faceti cinste prietenilor pentru incununarea unei munci de câteva luni. Atingeti un tel pentru care ati muncit ceva timp.


Pesti


Aveti impresia ca un plan, in care v-ati pus mari sperante, s-a blocat, fara sanse sa se redreseze prea curând. De aceea sunteti gata sa renuntati, chiar daca aveti regrete in sensul acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS