14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Reusitele acestui inceput de saptamâna va prezinta intr-o alta lumina in ochii celor dragi. Familia va lauda, partenerul de suflet va apreciaza sincer, ceea ce va da si mai multa incredere in fortele proprii.


Taur


O zi extrem de capricioasa, ajungeti de la plus la minus foarte repede. Acum sunteti exuberant, plin de viata si increzator, ca peste câteva ore sa picati in melancolie, tristete, deceptie. Incercati sa va temperati pornirile, pentru a nu crea un dezechilibru si mai mare.


Gemeni


Plin de energie, curaj si avânt revolutionar, sunteti gata de orice provocare profesionala. Aveti, de departe, argumentele cele mai bune pentru a iesi invingator in orice competitie in care va puteti pune in valoare inteligenta si logica.


Rac


O zi norocoasa din toate punctele de vedere, in care veti avea suficiente motive sa fiti multumit si chiar mândru de dumneavoastra. Totul va reuseste aproape din senin, ceea ce va face sa va simtiti invingator.


Leu


Dragostea va da motive de suspiciune, il banuiti pe cel drag ca ascunde ceva, ca nu va mai iubeste, ca joaca pe doua fronturi. Sunt doar gânduri negative care va otravesc fara motiv cu gelozii si banuieli nefondate. Lasati astfel de atitudini rautacioase deoparte si deschideti o cale sincera spre comunicare.


Fecioara


Aveti parte si de bucurii, si de deceptii in aceeasi zi. Este posibil ca la originea acestor suparari sa se afle un prieten din anturaj care va da motive de dezamagire. A promis ceva si nu se tine de cuvânt sau isi arata adevarata fata intr-un moment in care ati fi avut nevoie de interventia lui.


Balanta


Relatia cu parintii are ceva special, astazi, pentru ca simtiti nevoia, mai mult ca oricând, sa stati in compania lor. Ori ei va ajuta sa rezolvati cu bine o problema personala, ori va solicita ajutorul. Ca atare, parinti si copii, laolalta, puteti depasi cu succes piedicile care tensionau relatia de familie.


Scorpion


Nu acceptati usor superficialitatea unor colegi. Ii veti atinge imediat cu critici dure si reprosuri, dar aceasta nu inseamna ca ei se vor indrepta si vor deveni maturi pentru ca asa vreti dumneavoastra. Trebuie sa fiti mai tolerant, mai ales cu cei tineri, care nu au pofta de lucruri serioase, ci de mai multa joaca si distractie.


Sagetator


Partenerul v-ar putea acuza ca sunteti indiferent la dorintele lui, poate chiar egoist, asteptând doar de la el atentie si afectiune. Astazi nu prea stiti sa va exprimati sentimentele, ci o faceti intr-o maniera care nu este pe placul celuilalt.


Capricorn


Se anunta câstiguri importante cândva in viitor, deci azi ori luati decizia cea mare, ori semnati un act care va avea urmari profitabile in perspectiva. Abia asteptati acel moment important. Acum puteti doar sa va educati rabdarea pâna veti incepe sa culegeti roadele.


Varsator


Timpul trece mult prea lent pentru ambitia dumneavoastra de a ajunge la un anumit tel pe care ati vrea sa-l atingeti acum si aici. Trebuie sa aveti mai multa rabdare, sa nu va agitati mai mult decât este cazul.


Pesti


Va simtiti ciudat in compania unor prieteni care spun lucruri ce va pot jigni. Ei nu-si dau seama ca atitudinea lor usuratica, superficiala, pusa mereu pe sotii poate avea efect negativ asupra dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS