11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Saptamâna 26 iunie – 2 iulie


BERBEC


Este in regula sa fiti indraznet. Ar putea sa fie un pic frustrant, dar, pentru persoanele timide din incapere, va fi reconfortant sa aiba pe cineva ca dumneavoastra in preajma, cineva care este suficient de increzator astfel incât sa preia comanda. Activitatea si aviditatea sunt temele de baza luni si marti, iar miercuri si joi intâmpinati oprelisti. Cu toate acestea, nu va va deranja nici un obstacol. Veti avea ocazia sa aratati lumii de ce sunteti capabil. Vineri si sâmbata comunicarea este cruciala: computere, telefoane etc. Ziua de duminica ar fi bine sa o petreceti intr-un hamac.


TAUR


Nu trebuie sa acceptati prima oferta care vi se face, indiferent daca are legatura cu munca sau cu dragostea. Nu va grabiti. Aveti de unde sa alegeti. Marti, oricât de mult ati vrea sa mergeti inainte, trebuie sa va relaxati. Miercuri si joi sunt zile frumoase, marcate de lux, fericire si distractie. Vineri, in cea mai mare parte a zilei, va veti irosi timpul. Poate cineva nu va veni la intâlnire sau nu veti primi telefonul pe care il asteptati. Se mai intâmpla. Duminica, spune-ti partenerului ceea ce simtiti pentru el.


GEMENI


Daca nu preluati controlul, cine altcineva sa o faca? Sunteti inconjurat de oameni inteligenti, oameni care pot sa faca tot ceea ce isi propun. Dar ceea ce nu au este initiativa, un conducator, cineva care sa-i inspire. Acesta este rolul dumneavostra. Nimeni nu spune ca va fi usor. Miercuri si joi va puteti confrunta cu multe exemple legate de ceea ce nu merge bine intr-un proiect, dar va plac provocarile. Vineri, va intâlniti cu foarte multa lume. Sâmbata sunteti mai retras, iar duminica este o zi de real progres.


RAC


Un proiect nou nu este intodeauna cea mai buna solutie pentru a rezolva o problema mai veche. S-ar putea sa munciti chiar mai mult. Si starea dv. de spirit este la pamânt la locul de munca, luni si marti. Relaxati-va si fiti diplomat in aceasta saptamâna. Miercuri si joi sunt zile ciudate si innorate, iar vineri nu stiti cum sa va impartiti intre doi prieteni pe care ii adorati si carora vreti sa le fiti loial in aceeasi masura. Toate aceste ciudatenii se aduna intr-un week-end, in care tot ce vreti sa faceti este sa stati in casa si sa va relaxati. Va bucurati de o foarte buna companie.


LEU


Nu prea conteaza ce faceti la inceputul saptamânii, veti avea oricum o perioada buna. Sa glumiti din orice este unul din talentele dumneavoastra, si subiectele noi vor fi la ordinea zilei. Miercuri si joi vor fi zile interesante, dar nu asa cum ati vrea – incapatânarea si lacomia sunt doua aspecte principale. Vineri veti primi de la un prieten o carte interesanta, care va va capta atentia. Sâmbata este o zi buna pentru iesit in societate, iar duminica cel mai bine ar fi sa va odihniti.


FECIOARA


Daca cineva va serveste cu pizza luni nu stati pe gânduri sa va luati partea, caci s-ar putea sa nu va mai alegeti cu nimic. Nu va place sa va repeziti asupra lucrurilor, dar resursele sunt limitate si lumea este „flamânda“. Marti exista o tensiune intre dv. si colegii de serviciu, dar in cele din urma reusiti sa schimbati totul in favoarea dumneavostra, gratie personalitatii puternice. La mijlocul saptamânii, sunteti compatibil cu cei din jur precum untul cu gemul. Iar daca va veti alia cu cineva joi, veti reusi sa faceti orice impreuna. Vineri si in weekend, veti fi nevoit sa fiti in permanenta comunicare cu ceilalti.


BALANTA


Lumea este un spectacol pentru doua persoane la inceputul saptamânii: dumneavoastra si cine va doriti. Fie ca va leaga profesia, fie dragostea, orice ar fi, sunteti nedespartiti, asa ca ar fi bine sa va asigurati ca va intelegeti bine. Aveti puterea sa faceti sa iasa totul minunat. Mijlocul saptamânii este plin de frumusete – este in jurul dumneavoastra, o vedeti in ceilalti, o apreciati, iar sfârsitul saptamâanii este plin de armonie, compasiune si bunatate. Sunteti virtuos, sau cel putin asa vreti sa fiti. Duminica va aratati cele mai profunde sentimente.


SCORPION


Sanatatea este principalul aspect care va preocupa la inceputul saptamânii, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Mâncati bine, alergati daca va place sa faceti jogging si inotati daca este vreo piscina prin preajma. Daca veti fi activ veti avea numai de câstigat si veti avea o scuza sa nu fiti prins in anumite conflicte care ies la iveala. Indiferent de ceea ce faceti, miercuri si joi vor fi marcate de opozitie sau discordanta. Vineri si sâmbata, veti avea parte de bani, dar nu si de noroc (asa ca evitati sa va asumati riscuri). Duminica, veti fi rasplatit pe plan intelectual.


SAGETATOR


Nu ati mai fost intr-un parc de distractii de ani de zile. Luni si marti, daca treceti pe lânga un parc, opriti-va pentru o secunda si amintiti-va de copilarie. Miercuri si joi ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor marunte, iar vineri si sâmbata sunt zile pline de idei marete si afaceri. Duminica trebuie sa va retrageti undeva cu o revista si cu niste casti si nu iesiti din casa pentru nimeni.


CAPRICORN


Oricât de mult ati vrea sa aveti increderea unui taur, va simtiti mai mult ca o oaie ratacita. Va gânditi la ceva. Oare sunt probleme familiale sau legate de munca? Stabilitatea este o preocupare majora, marti. Moralul este la pamânt pâna miercuri, zi marcata de dragoste, relaxare si, poate, de prezenta unor copii. Joi este o zi dinamica. Vineri si sâmbata nu veti avea timp sa va mai gânditi la nimic. Duminica, trebuie sa gasiti un loc de relaxare pentru a va trage rasuflarea. O gradina? O plaja, poate?


VARSATOR


Luni este o zi plina de veselie. Sunteti foarte constient de cât de ciudata este lumea, dar nu vi se va intâmpla prea des sa vedeti atâtea intelesuri in lucruri, cum veti face la inceputul acestei saptamâni. Miercuri, inotati intr-un ocean de descoperiri mici, stralucitoare si incitante. Joi este o zi dedicata studiului. Vineri, creativitatea este la inaltime. Sâmbata va veti demonstra abilitatile impresionante de comunicare. Duminica aveti de reparat anumite lucruri in casa.


PESTI


Nici macar o lanterna nu va va ajuta sa vedeti mai bine in momentul de fata. Daca nu suportati sa stati in intuneric luni si marti, atunci ar fi bine sa puneti in aplicare niste idei bune. Miercuri este o zi ideala pentru o cina la lumina lumânarilor. Joi aveti parte de flori si poezie, iar vineri este o zi mult mai intensa. Incercati sa nu va lasati coplesit. Si daca va simtiti asa, consolati-va cu ideea ca duminica va fi o zi pentru distractie si relaxare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS