18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Se anunta un eveniment care declanseaza emotii cu totul speciale in sufletul dumneavoastra: fie timiditate sau teama de confruntare, fie entuziasmul dinaintea unei mari reusite. Parca nu aveti curaj sa spuneti nimanui ceea ce urmeaza sa se intâmple, pentru ca sunteti superstitios din fire.


Taur


Ceva va retine sa actionati acum intr-o anumita directie, un blocaj interior va taie avântul, ceea ce se va dovedi o masura de precautie foarte inteleapta in cazul unor situatii riscante.


Gemeni


Relatia de suflet pare mult mai matura, mai asezata si, chiar daca sunteti la vârste fragede, vreti sa-i demonstrati celuilalt ca se poate pune baza pe cuvântul dumneavoastra, ca sunteti pregatit sa va asumati responsabilitati serioase de cuplu.


Rac


Zile calme, placute, in care nu apare nimic care sa va dea peste cap echilibrul interior. Va simtiti bine in pielea dumneavoastra, considerând ca ati ajuns cu bine la capatul unei etape de lunga durata in care ati fost solicitat la maximum.


Leu


Starea psihica este extrem de sensibila; rabufniti pe neasteptate, având crize de agresivitate. Celorlalti le va fi greu sa stie cum sa se poarte cu dumneavoastra. La originea acestor emotii negative pare sa fie o veste proasta sau un blocaj de care nu puteti trece momentan.


Fecioara


Prezenta persoanei iubite are un efect benefic asupra tonusului dumneavoastra. Va stimuleaza sa va eliberati de griji si sa va simtiti bine. Orice invitatie, orice propunere, orice mesaj sosit de la prietenii apropiati vor fi primite cu bucurie.


Balanta


Nu-l intelegeti pe partener, desi acesta ar avea ceva sa va spuna. Se resimte un oarecare blocaj de comunicare care lasa loc scenariilor fanteziste, geloziilor si suspiciunilor.


Scorpion


Sunt zile apasatoare, ceva nu merge bine si nu va simti in largul dumneavoastra. Starea psihica este dezechilibrata si va simtiti singur, distant, chiar daca o persoana incearca sa se apropie de dumneavoastra.


Sagetator


Curajul de care dati dovada va fi rasplatit, deci nu stati pe loc daca ceva va spune sa actionati acum, ci lasati-va condus de energia debordanta care va cuprinde. Veti vedea ca aceasta indrazneala duce la rezultate foarte bune.


Capricorn


Atmosfera din jurul dumneavoastra este tensionata, dar va impuneti sa nu interveniti, pentru ca nu ati face decât sa atrageti nervii altora asupra propriei persoane.


Varsator


Dragoste la cote maxime, sunteti indragostit lulea si nu vedeti in fata ochilor decât inimioare roz. Partenerul va spune vorbe dulci, isi demonstreaza afectiunea in gesturi romantice.


Pesti


Glumele prietenilor nu au un efect prea bun asupra dumneavoastra, mai ales daca se refera la greselile pe care le-ati comis sau la persoana iubita. Poate ar fi mai bine ca gustati micile ironii ale apropiatilor, pentru ca acestea nu sunt spuse cu rautate, ci pentru a va distrage atentia de la problemele reale care va framânta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS