15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Relatia sentimentala in care sunteti implicat evolueaza frumos. Simtiti ca lucrurile se asaza din ce in ce mai bine, poate si datorita unor planuri comune la care va aduceti amândoi contributia. Pregatiti ceva impreuna pentru perioada imediat urmatoare – o vacanta in doi ar fi alegerea perfecta.


Taur


Faceti echipa buna cu un colaborator si fiecare aduce alte contributii planului comun. Unul este strategul, cel care gaseste ideile cele mai interesante, iar celalalt reprezinta latura practica a cooperarii. Veti fi multumit de rezultatele acestei asocieri.


Gemeni


Timiditatea va copleseste exact când ar trebui sa va exprimati mai deschis ideile sau sentimentele in fata cuiva. Prezenta persoanei iubite are un efect ciudat asupra psihicului dumneavoastra si nu reusiti sa-i spuneti ce simtiti sau ce doriti, fapt care poate crea unele tensiuni in cuplu.


Rac


Sunteti cel mai bun intr-o competitie, deci nu va temeti sa va masurati fortele cu altii care par mai siguri pe ei. Dumneavoastra aveti calitati pe care veti sti sa le puneti mai bine in valoare.


Leu


Jucati un rol important in colectivul de munca, un fel de indrumator, de sef pentru cei care asteapta solutii de la altii. Va place aceasta pozitie, pentru ca se stie ca sunteti nascut pentru a conduce si chiar aveti calitatile potrivite pentru a-i mobiliza pe altii.


Fecioara


Se apropie finalul unei situatii si aveti emotii mai mari decât la inceput. Aveti o atitudine usor ezitanta, nu stiti ce veti face dupa ce veti pune punct acestei etape, tocmai de aceea amânati, cât se poate, finalul care se apropie vertiginos.


Balanta


Superficialitatea unora se dovedeste a fi cea mai mare piedica in rezolvarea problemelor de astazi. Dumneavoastra va asumati serios indatoririle, in timp ce altii le paseaza de colo-colo sau va amâna mereu. Va fi greu sa-i obligati sa-si duca promisiunile la capat.


Scorpion


Monotonia acestei zile va agaseaza si, din lipsa de evenimente mai deosebite, veti intra in tot felul de dispute inutile cu oricine va apare in cale. Fie in trafic, fie la piata, fie la locul de munca, veti fi greu de multumit si veti reactiona destul de agresiv.


Sagetator


Nu aveti incredere intr-un colaborator, il banuiti ca are intentii ascunse sau ca vrea sa profite de munca dumneavoastra, de aceea veti fi foarte prudent si in destainuiri, si in generozitate.


Capricorn


Este o zi cu toane, cu mari schimbari de dispozitie, treceti de la veselie la tristete fara motiv si lumea nu va sti cum sa se poarte cu dumneavoastra. Ba va distrati la o gluma buna, ba acelasi stil de gluma va deranjeaza si deveniti imbufnat. Probabil aveti motive ascunse care va fac sa fiti atât de capricios.


Varsator


Interventia unui specialist in treburile dumneavoastra se dovedeste a fi salvatoare si veti fi foarte multumit de felul cum se rezolva problema care va preocupa. Se pare ca ati gasit la momentul oportun persoana cea mai potrivita pentru a va da un sfat bun.


Pesti


Sunteti obligat sa faceti o deplasare pe care nu o doriti sau in compania unei persoane antipatice. Ca atare, drumurile acestei zile contin o mare doza de compromis. Le faceti pentru ca trebuie, nu pentru ca le-ati dori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS