20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Ziua aceasta va este mai mult decât favorabila. Ar putea fi vorba de invitatii la un concert sau de o noua cucerire pe plan sentimental. Sarmul pe care il afisati in public va poate atrage simpatii neasteptate.


Taur


Nimeni nu este mai priceput ca dumneavoastra in depistarea ocaziilor. Cu toate acestea, viteza cu care se deruleaza evenimentele v-ar putea surprinde. Majoritatea ofertelor pe care le veti primi se vor dovedi pierdere de timp. Abia spre seara apare adevarata sansa.


Gemeni


Chiar daca apar unele intârzieri in activitatea dumneavoastra si lucrurile nu va ies cum ati planificat, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea, in final victoria va apartine.


Rac


Cu toate ca planurile nu ies asa cum va doreati, prietenii va sfatuiesc sa mai incercati. S-ar putea sa si reusiti datorita vointei puternice pe care o manifestati.


Leu


Sunteti prea melancolic si din cauza acestui lucru va veti simti singur. Ar trebui sa mai iesiti in oras sau cel putin sa va chemati prietenii la un party.


Fecioara


Acum, ca ati avut ocazia sa indreptati greselile facute de o ruda apropiata, va simtiti in stare sa va asumati riscurile unei afaceri de amploare.


Balanta


Ziua va avantajeaza pe toate planurile si vestile pe care le veti primi sunt dintre cele mai bune. Seful va va pune la treaba, dar pe bani, astfel ca nu trebuie sa pierdeti ocazia. Ati putea sa rezolvati probleme care pareau imposibil de solutionat.


Scorpion


Veti avea de finalizat negocieri si discutii, iar instinctul va indruma pe calea cea buna. Incercati sa tratati problemele din toate unghiurile posibile si sa luati cea mai inteleapta decizie, dar fara teama.


Sagetator


La serviciu vi s-a dat in grija un proiect important pe care trebuie sa-l terminati in cel mai scurt timp. Sunteti nemultumit de o decizie pe care o ia unul dintre sefi. Ceea ce pare a fi o problema grava pentru dumneavoastra se va dovedi in cele din urma a fi o simpla sperietura.


Capricorn


Oricât de atractive ar fi propunerile pe care le primiti astazi din partea prietenilor, preferati sa va petreceti ziua alaturi de familie. Poate ca spre seara veti primi vizita unei persoane pe care o asteptati de mult timp.


Varsator


Nu aveti chef de munca, dar nici sa va confruntati seful, chiar daca sentimentele dumneavoastra sunt indreptatite. Va veti lua inima in dinti si veti descoperi cât de usor va puteti expune punctul de vedere, chiar daca unora nu le plac ideile dumneavoastra. Este bine sa luati initiativa, pentru ca ati putea iesi in câstig.


Pesti


S-ar putea sa fiti cam nervos, mai ales ca o persoana va tot amâna cu o discutie in urma careia ati putea clarifica multe probleme importante. Nu este deci de mirare ca fara motiv deveniti deprimat. Incercati sa va relaxati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS