13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Fiti atent la ofertele acestei zile, pentru ca pot aduce reusite notabile, fie in plan financiar, fie in plan relational. Ati putea cunoaste o persoana care va va fi de folos, mai devreme sau mai târziu.


Taur


Prezenta copiilor, buna dispozitie care se resimte in camin au efect benefic asupra psihicului dumneavoastra, reusind sa uitati, macar spre seara de ceea ce v-a deranjat peste zi.


Gemeni


Monotonia are si ea ceva de spus, deci nu va intristati daca unele lucruri nu ajung rapid la stadiul asteptat, deoarece chiar si rutina zilnica poate avea un rol pozitiv in ceea ce faceti.


Rac


Ca sa va eliberati de griji, simtiti nevoia sa plecati din mediul care va apasa. Cu sau fara treburi urgente, veti dori aceasta iesire din cotidian, ca atare veti profita de prima ocazie care va permite sa porniti la drum.


Leu


Neintelegerile casnice tensioneaza inutil atmosfera din familie, dar cineva totusi cedeaza, ca sa aplaneze conflictul mai repede. Cel mai probabil, cel infrânt va fi femeia, chiar daca renuntarea atrage si o deceptie.


Fecioara


Ideile dumneavoastra se remarca usor in societate, pentru ca sunt originale, indraznete si bine argumentate, incât nimeni nu va poate contrazice. Totul e sa va depasiti emotiile sau temerile personale.


Balanta


Vestile care sosesc azi va dau mai mult chef de viata, ori pentru ca aduc la cunostinta apropierea unor evenimente pe placul dumneavoastra, ori rezolva cu bine micile probleme cu care va confruntati pe moment.


Scorpion


Ati ranit pe cineva cu o vorba dura sau cu o criza de nervi nejustificata, iar orgoliul nu va lasa sa va cereti scuze sau sa recunoasteti ca ati gresit. In loc sa indulciti tonul si sa aratati ca regretati cele spuse, tensionati si mai mult atmosfera.


Sagetator


Munca si iar munca… programul este foarte incarcat, desi cheful de actiune este mult scazut. Totusi, va asumati responsabilitatile care va revin si incercati sa le duceti cât de cât la indeplinire, dar fara nici o tragere de inima.


Capricorn


Colaborati foarte bine cu un coleg, care are efecte pozitive asupra dumneavoastra. Va stimuleaza prezenta lui, va incurajeaza sa va exprimati mai deschis ideile si impreuna puteti ajunge mai repede la scopurile propuse.


Varsator


Situatia financiara ajunge intr-un impas, din cauza unui abuz personal. Desi cineva v-a atras atentia la timp ca va aventurati in cheltuieli inutile, nu ati ascultat avertismentele sale si acum suferiti.


Pesti


Aveti de-a face cu persoane nervoase, agitate, care vor sa-si impuna cu orice pret propriile pareri, dar nimeni nu va poate invinge azi. Aveti argumente mult mai solide decât ceilalti, care apeleaza la agresivitate pentru a se face ascultati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS