13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


O conversatie intâmplatoare cu un strain va poate deschide ochii catre toate posibilitatile. Va puteti afla in mijlocul unor situatii tensionate, incercati sa va delimitati de ele, lasati-i pe cei implicati sa se descurce singuri.


Taur


Bazati-va pe experienta anterioara pentru a sti cum sa procedati. Credeti destul de tare intr-o cauza pentru a sacrifica o parte din propria fericire.


Gemeni


Poate nu sunteti foarte rabdatori, dar cu memoria stati foarte bine. Daca veti fi sociabili veti câstiga in reputatie. Incercati sa cunoasteti persoane noi si fiti deschisi la discutii serioase.


Rac


Nu e cazul sa intrati in tiparul in care incearca sa va incadreze alte persoane. Aveti prieteni si aliati acolo unde nu va gânditi. Va pot deschide noi usi si va pot ajuta sa ajungeti acolo unde nu v-ati gândit.


Leu


Zilele acestea, lucrurile vi se intâmpla mult mai usor. Discutiile serioase vor duce la conflicte, asa ca e timpul sa reanalizati aspectele importante. Nu va implicati in speculatii financiare.


Fecioara


E timpul sa va reveniti din entuziasmul care v-a stapânit in ultimele zile. Transformati o zi proasta in una buna, aveti capacitatea de a face o situatie sa apara mai buna decât este in realitate.


Balanta


E de preferat sa amânati lucrurile importante pâna veti avea starea potrivita pentru ele. Incercati sa gasiti noi modalitati de a face bani, folositi-va de creativitatea si de energia dumneavoastra debordante pentru acest lucru.


Scorpion


Daca vreti sa faceti impresie buna pe termen lung, nu va mai cenzurati. Nu lasati pe nimeni sa va abata de la programul stabilit. Trebuie sa va concentrati cu totul asupra scopului dumneavoastra.


Sagetator


Pe masura ce ziua se termina, si problemele cotidiene par ca dispar. Va va fi putin mai greu sa comunicati cu partenerul de viata. Incercati sa-i intelegeti atitudinea pentru ca o buna comunicare este un lucru esential.


Capricorn


Lucrati cu resursele pe care le aveti deja la dispozitie in loc sa recrutati personal sau sa implementati noi metode. Nu este cea mai buna perioada de a va asuma riscuri in orice domeniu.


Varsator


Asigurati-va ca pastrati mereu distanta impusa de profesie si ca nu luati certurile in mod personal. Ar fi bine sa nu aveti prea multa incredere in colegii dumneavoastra astazi.


Pesti


Desi pare putin probabil, vocea cea mai timida are astazi toate sansele de a fi auzita. Incercati sa incepeti un program de exercitii fizice pentru a fi mereu in forma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS