11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Va gânditi sa incepeti o lucrare noua. Va sfatuim sa nu exagerati cu munca si sa luati o pauza. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor din jur. Incercati sa evitati o cearta in familie!


Taur


Ati ratat o afacere si sunteti irascibil. Va sfatuim sa nu va descarcati nervii in familie. Ar fi mai bine sa vedeti daca nu cumva ati gresit fata de colaboratori. Spre seara, reusiti sa va mai linistiti, la o intâlnire cu prietenii.


Gemeni


Persoana iubita va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Aveti grija sa nu neglijati relatiile sentimentale din cauza dorintei de a câstiga bani cu orice pret!


Rac


Intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si va certati. Va recomandam sa fiti calm si sa analizati impreuna tot ce s-a intâmplat, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile.


Leu


Este posibil sa apara evenimente neprevazute. Nu este exclus sa aflati despre decesul unei rude. S-ar putea sa aveti de facut cheltuieli mari si sa nu va ajunga banii.


Fecioara


Este posibil sa va certati cu persoana iubita, pornind de la o contradictie intr-o chestiune minora. Va recomandam sa nu fiti impulsiv.


Balanta


Relatiile sentimentale si contactele sociale vor avea de suferit. Va simtiti obosit si nu aveti chef sa va vedeti cu nimeni. Va sfatuim sa nu refuzati o iesire impreuna cu persoana iubita.


Scorpion


Va pregatiti pentru o calatorie sau pentru plecarea in concediu. O persoana in vârsta din familie va da sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont.


Sagetator


Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa refuzati.


Capricorn


Cu banii stati bine si intentionati sa plecati intr-o calatorie la rude. Ar fi bine sa luati legatura cu ele din timp. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea.


Varsator


Membrii familiei va solicita ajutorul intr-o chestiune, dar sunteti tentat sa ii refuzati, pe motiv ca nu aveti timp. Atmosfera este putin cam incordata acasa, dar spre seara totul revine la normal.


Pesti


Dimineata nu va simtiti prea bine si nu va puteti respecta programul. In partea a doua a zilei, primiti o veste buna in legatura cu o mostenire. Va recomandam sa nu va faceti planuri pâna nu va vedeti cu banii in mâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS