19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Atunci când aveti de-a face cu decizii dificile, nu va grabiti si alegeti cu atentie. Unul dintre colegi nu si-a facut treaba cum trebuie si, ca rezultat, spiritele incep sa se incinga. Faceti ce puteti pentru ca toata lumea sa lucreze in echipa.


Taur


Uitati trecutul si incercati sa va distrati. Daca sunteti implicat intr-o relatie serioasa, aveti mai multa incredere in ceea ce va spune partenerul. In aceasta seara veti cere sfatul unui prieten. Incercati sa va atingeti scopurile, dar ramâneti concentrati si cu mintea deschisa.


Gemeni


Din punctul dumneavoastra de vedere nu puteti fi niciodata prea informat. Azi poate fi o zi agitata, se apropie mai multe termene limita si sunteti in intârziere. Va trebui sa discutati dilema cu persoanele din apropiere.


Rac


Majoritatea problemelor cu care va veti confrunta pe parcursul acestei zile vor fi temporare. Un prieten cunoaste o persoana care poate fi perfecta pentru dumneavoastra. Fiti atent la sansele noi si incitante care vi se ofera.


Leu


In loc sa va nelinisteasca, o atitudine contradictorie pare ca va face placere. Sunt greu de evitat azi discutiile din cadrul familial. Incercati sa ramâneti calmi si fiti atenti ce spuneti, faceti ce puteti pentru a pastra situatia sub control.


Fecioara


Nu deveniti nerabdatori, incercati sa fiti productivi in loc sa va plângeti. Va aflati intr-o perioada de asimilare, care va va ajuta pe viitor. Dezvoltati-va aptitudinile si cunostintele. Nu amânati o discutie cu o persoana importanta.


Balanta


Aveti grija ce spuneti azi. E posibil ca o persoana sa incerce sa va rastalmaceasca toate cuvintele pentru a va pune intr-o lumina proasta. In aceasta seara aveti sansa unei intâlniri romantice.


Scorpion


Creierul dumneavoastra functioneaza mai bine daca este stimulat de ceva nou. Nu lasati sentimentele sa stea in calea atingerii obiectivelor de astazi. Incercati sa priviti cu incredere spre viitor in loc sa traiti din amintiri.


Sagetator


Sunteti preocupat de directionarea atentiei tuturor catre proiectele dumneavoastra. Aveti nevoie de ajutor, iar colegii ar fi bucurosi sa va asiste. Este posibil sa va indragostiti la prima vedere, iar acest lucru va va cam tulbura in aceasta dupa-amiaza.


Capricorn


Incercati sa fiti cât puteti de calm si feriti-va de incidente pâna când veti avea ocazia sa va odihniti cum trebuie. Sunteti foarte energic si veti reusi sa indepliniti sarcinile dificile cu usurinta. Nu lasati pe nimeni sa va impiedice sa va atingeti adevaratul potential.


Varsator


Desi vi se pare putin probabil, nu trebuie sa fiti agresiv pentru a va face auzit. Ati devenit mult prea sensibil la critici in ultima vreme. Incercati sa nu va simtiti jignit atunci când primiti sfaturi din partea celor din jur.


Pesti


Nu aveti nici un motiv sa faceti ceea ce nu va doriti doar pentru ca altcineva nu isi asuma responsabilitatile proprii. Evitati sa va angajati in proiecte noi pâna când veti putea sa va organizati timpul mai eficient. Nu deveniti prea increzator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS