18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


In aceasta perioada sentimentele pot fi cu greu controlate, asa ca mai bine actionati cu prudenta. Incercati sa iesiti dintr-o situatie dificila si poate ca se va rezolva de la sine. O relatie devine prea serioasa mai devreme decât v-ati fi asteptat.


Taur


Treceti printr-o serie de schimbari pe toate planurile, iar miza o reprezinta chiar scopurile personale. Nu va ingrijorati pentru ca va asteapta numai lucruri bune. Puteti sa va stabiliti obiective foarte indraznete atâta vreme cât nu asteptati succesul neconditionat. In curând veti dori sa nu mai stati in umbra altcuiva.


Gemeni


Incercati metode neconventionale de exprimare si abordati un stil de viata nonconformist. Veti intâlni persoane interesante la un eveniment social din aceasta seara, poate chiar va veti intâlni jumatatea. Afacerile si viata personala se imbina armonios in urmatoarele zile.


Rac


Oamenii si situatiile pe care nu le puteti controla devin obstacole pentru dumneavoastra. Banii trebuie sa constituie o prioritate astazi. Totusi, nu trebuie sa ignorati nici tensiunile din cuplu, evitarea lor nu este solutia, asa ca este cazul sa aveti o discutie cu partenerul de viata.


Leu


Sunteti foarte intelegator si empatic cu cei din jur, insa unele probleme trebuie rezolvate fara a va implica emotional prea mult. Evitati sa va atasati de ceva sau de cineva. Ideile nu va sunt primite cu entuziasm si simtiti ca nu sunteti recompensat pe masura eforturilor.


Fecioara


Actiunile decisive sunt cele mai importante pe ordinea de zi. Sunteti preocupat sa faceti fata schimbarilor si sa va mentineti independenta, mai ales in relatiile in care sunteti implicat emotional. Veti primi o suma de bani mai mare decât va asteptati, insa administrati-o cu grija. Cheltuielile nesabuite va vor costa mai mult decât credeti.


Balanta


Treceti printr-o perioada in care sunteti interesat de tot felul de speculatii financiare. Cei din jur beneficiaza de fericirea si entuziasmul dumneavoastra. Incercati sa va binedispuneti colegii mai putin in forma. Desi nu este confortabil sa va tot schimbati serviciul, nu puteti rata ocaziile care vi se ofera.


Scorpion


Va concentrati foarte mult pe munca si pe rezolvarea problemelor de sanatate. Doar pentru ca nu v-ati atins scopurile nu inseamna ca nu puteti sa va bucurati de progresul facut. Nu va desconsiderati realizarile. Impartasiti si celor dragi problemele cu care va confruntati.


Sagetator


Este momentul sa va gânditi la modul in care puteti rezolva lucrurile mai creativ. Nu este cazul sa va fiti asa de sever cu dumneavoastra insiva. Ati facut tot ce ati putut in situatia data, insa nu puteti controla chiar totul.


Capricorn


V-ar prinde bine o schimbare in felul in care va gestionati banii sau in modul in care aveti grija de sanatate. Sunteti atât de preocupat de succes ca uitati detaliile care il fac posibil. Auto-disciplina este cruciala daca vreti sa reusiti. Respectati toate regulile si evitati solutiile improvizate sau „scurtaturile“.


Varsator


Sunteti usor distrat, asa ca studiati lucrurile pentru a actiona in cunostinta de cauza, nu din ignoranta. Lasati pe altcineva sa se ocupe de problemele importante, dumneavoastra trebuie sa rezolvati anumite chestiuni urgente. In ultima vreme ati incercat sa faceti mult prea multe si sunteti cam obosit.


Pesti


Continuarea studiilor va poate aduce mai multe avantaje pentru viitor, asa ca nu eliminati aceasta optiune. Se intâmpla mai multe lucruri bune in viata dumneavoastra, asa ca nu va plângeti de mila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS