18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Trebuie sa aveti toate informatiile necesare pentru a cunoaste situatia in care va implicati. Daca nu va puteti motiva, urmati exemplul colegilor al caror entuziasm este molipsitor. Veti avea mai mult succes daca va concentrati pe proiecte pe termen scurt.


Taur: Este momentul unei decizii, când micile schimbari pot avea un efect important pe viitor. Flirtul din aceasta seara va accentueaza tentatia pentru actiuni autodistructive. Aveti grija de cine sunteti atras, deoarece aceasta persoana va poate aduce numai necazuri.


Gemeni: Azi va aflati in postura favorabila pentru a va spune parerea celorlalti. Alaturati-va organizatiilor ce va faciliteaza cunoasterea unor persoane noi si interesante care adauga valoare vietii dumneavoastra. Ati ajuns intr-o pozitie influenta pentru care insa ati muncit extrem de mult.


Rac: Ati aflat lucruri care va pot testa increderea si va pot schimba perspectiva asupra lumii. Aveti grija cu cine schimbati priviri pentru ca oamenii din jur vor fi atrasi de magnetismul dumneavoastra, care va fi un punct forte in aceasta seara. Situatia actuala abunda de posibilitati atragatoare.


Leu: O dorinta imperativa de putere si control poate duce la un interes ridicat pentru experiente si investitii. Chiar daca nu sunteti pregatit, o relatie serioasa va suferi schimbari, care nu se stie daca sunt sau nu spre bine. Evitati sa afisati resentimente pentru cei ce au control asupra dumneavoastra.


Fecioara: Sunteti impresionat de lucrurile noi si inovatoare. Acum e momentul sa faceti ceva pentru a va imbunatati viata, experimentati cât puteti. E momentul sa incepeti, incet, o relatie intima.


Balanta: Va simtiti bine in rolul celui care poate face rost de lucruri pentru a ajuta apropiatii. O anumita obligatie nu va disparea daca nu o rezolvati asa cum trebuie. Va doriti ceva extrem de mult si acest lucru deja a devenit un fel de obsesie.


Scorpion: Studiul si comunicarea propriilor cunostinte sunt doua aspecte foarte importante pentru dumneavoastra. In viata amoroasa, contrastele se atrag. Acea persoana care v-a enervat mereu acum a devenit interesanta. O solutie evidenta nu este neaparat cea mai buna.


Sagetator: Relatiile cu cei apropiati sunt foarte incarcate emotional, asa ca, daca nu rezolvati din timp conflictele, este posibil sa va indepartati de persoanele dragi. Anumiti oameni va vor percepe ca pe un lider si va vor urma, asa ca folositi aceasta influenta pentru a face schimbarile dorite.


Capricorn: Nu va bazati pe sperante sau asteptari si nu pariati pe ceva ce stiti ca nu va câstiga. Fiti increzator in propriile instincte si totul va fi bine. Daca ati renuntat de curând la o dieta sau la exercitiile fizice, veti observa anumite schimbari nedorite. Partenerul isi doreste sa fiti mai romantic.


Varsator: In aceasta perioada sunt evidentiate diferentele de opinie; lipsa intelegerii va face colaborarea cu atât mai dificila. Puteti realiza multe astazi, impreuna cu echipa, insa trebuie sa urmati regulile, pentru ca altfel veti pierde din cauza detaliilor.


Pesti: Este necesar sa va preocupati mai indeaproape de sanatate si de regimul alimentar. Perceptiile false si valorile neclare va pot duce pe o pista gresita. Priviti lumea asa cum este nu cum ati dori sa fie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS