19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Deciziile financiare importante necesita mai multe informatii decât credeti. Aveti toate sansele sa va indragostiti la prima vedere in aceasta dupa-amiaza. Veti fi nevoit sa luati apararea unui prieten care are probleme.


Taur: Se simte nevoia unui compromis, pentru a ajunge la o intelegere. Vorbiti numai in nume propriu si lasati-i pe cei din jur sa-si asume responsabilitatea pentru propriile actiuni. Nu sunteti responsabil de cei din jur, asa ca nu va simtiti vinovat pentru nimic.


Gemeni: Calatoriile la distanta s-ar putea dovedi mai scumpe decât ati negociat la inceput. Lasati colegii sa se ocupe de anumite sarcini minore, in timp ce dumneavoastra va concentrati pe lucrurile mai importante. Sunt multe persoane in jur pe care va puteti baza ca vor face o treaba buna.


Rac: Veti intâmpina dificultati daca activati sau aveti legaturi cu domeniul calatoriilor, educatiei, publicitatii sau media. Desi inca va place ceea ce faceti, sunteti putin confuz. Evitati speculatiile de orice fel si fiti mereu realist si lucid. Este o zi buna pentru a va folosi creativitatea in propriul avantaj.


Leu: Desi aveti impresia ca ati fost pacalit, de fapt veti vedea mai târziu ca vi s-a facut o favoare. Aduceti o persoana care sa va dea o noua viziune asupra proiectului in lucru. Sunteti foarte concentrat pe sentimentele fata de partenerul de viata.


Fecioara: Treceti printr-o perioada in care toate aspectele vietii dumneavoastra sunt supuse unor provocari. Implicati-va familia in luarea unor decizii importante. Punctul lor de vedere va va conduce catre directia cea buna. Veti gasi afinitati cu persoane care par foarte diferite de dumneavoastra.


Balanta: Ati intrat intr-o perioada in care deciziile practice sunt preferate. Problemele de familie va complica o zi de altfel usoara. Dedicati-va putin timp pentru rezolvarea conflictelor intre cei dragi. O treaba bine facuta este aliatul dumneavoastra cel mai bun.


Scorpion: Va dati seama ca obiectivele dumneavoastra imediate sunt câstigul financiar si bunastarea generala. Cei care v-au intimidat in ultima vreme au la fel de multe defecte ca dumneavoastra, asa ca nu va mai simtiti neincrezator in propria persoana.


Sagetator: Sanatatea si exprimarea de sine sunt aspecte ale vietii dumneavoastra care necesita mai multa atentie si care pot fi imbunatatite daca stiti cui sa va adresati. Petreceti mai mult timp cu cei dragi si ajutati-i sa-si rezolve problemele stringente.


Capricorn: Planurile pe care vi le-ati facut incep sa se spulbere si in curând veti fi nevoit sa luati decizii bazate pe fapte, nu pe iluzii. Depasiti problemele din trecut si incercati sa adoptati un nou stil de viata. Nu va lasati influentat de starea proasta a unui prieten.


Varsator: Schimbul de idei si informatii nu mai este atât de usor cum era in trecut. Este posibil ca toate planurile, realiste sau nu, pe care vi le faceti in ultima vreme sa reprezinte semnul unei stari de nemultumire. Sunteti singurul care poate schimba ceva, asa ca luati initiativa.


Pesti: Treceti printr-o perioada foarte creativa si aveti toate sansele de a fi admirat si apreciat. Cineva apropiat se simte respins si dumneavoastra aveti o parte de vina. Incercati sa petreceti mai mult timp cu aceasta persoana. Nu va entuziasmati prea devreme pentru reusita unei afaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS