22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec: Sentimentele dumneavoastra legate de unele lucruri tind a fi exagerate, asa ca fiti mai rationali in legatura cu aceste situatii. Sunteti in mijlocul evenimentelor azi si atrageti atentia. E perioada potrivita pentru a face o buna impresie persoanelor din jur si, ca rezultat, vi se vor oferi noi sanse.


Taur: Statutul si siguranta personala trebuie regândite pentru a profita de circumstantele in schimbare. Incercati sa cautati sprijin la cineva care vi-l poate oferi, singuratatea din ultimul timp a inceput sa va oboseasca.


Gemeni: Relatiile cu cei apropiati sunt supuse unui test. Daca sunteti singur, va doriti foarte mult sa intâlniti persoana potrivita pentru dumneavoastra. Iesiti cu prietenii si intâlniti-va cu cât mai multe persoane noi.


Rac: E usor sa fii optimist atunci când lucrurile merg foarte bine, important e sa va mentineti acelasi tonus si in situatiile mai putin bune. Nu ezitati sa cereti sprijin persoanelor care pot sa o faca. Treceti peste mândria dumneavoastra si delegati-va unele responsabilitati.


Leu: Momentan puneti accentul pe atentia acordata propriei persoane pe mai multe nivele. Evitati sa creati controverse si concentrati-va pe atributiile ce va revin, incercati sa va feriti de necazuri.


Fecioara: Persoanele pe care va bazati din punct de vedere emotional se dovedesc a nu se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, posibil nu din vina lor. Traiti experientele la maxim si ocupati-va mintea cu idei noi si interesante.


Balanta: Dati foarte multa importanta prieteniei si apartenentei la grupurile care se concentreaza pe scopuri mai abstracte. Cei din jur sunt distrasi de diverse evenimente, insa puteti sa ii ajutati sa se concentreze pe ceea ce este important.


Scorpion: Va implicati mai mult in evenimentele sociale. E momentul sa aveti acea discutie intima cu partenerul pe care o planificati. Dialogul deschis despre sentimente va ajuta la intarirea relatiei.


Sagetator: Mijloacele de comunicare in masa se pot dovedi mijloace de a câstiga niste sume destul de mari daca stiti sa va orientati. Feriti-va totusi de speculatii. Nu renuntati la stabilitatea actuala inainte de a gândi toate miscarile profund.


Capricorn: Uneori oamenii pot face promisiuni pe care nu le onoreaza, in ciuda celor mai bune intentii. Desi in trecut va simteati defavorizat, momentan va aflati intr-o pozitie de control. Nu faceti compromisuri si veti câstiga respectul celor din jur.


Varsator: E important sa reactionati bine la schimbari, pentru ca, in caz contrar, ati putea experimenta un sentiment de nesiguranta care va fi greu de controlat. Cu putin efort puteti avea mult succes.


Pesti: E posibil sa va simtiti atrasi de o persoana cu care aveti o relatie platonica, evitati insa sa actionati din impuls. Daca lucrurile ar deveni mai serioase, ar exista riscul sa se strice de tot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS