18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Aspectele financiare si cele intime sunt foarte sensibile momentan. Daca exista ceva ce v-ati dorit sa faceti, acum este momentul sa actionati. Nu veti fi mereu tineri, astfel ca profitati si distrati-va.


Taur: Concentrati-va atentia spre propriile dumneavoastra probleme inainte de a incerca sa le rezolvati pe ale altora. Azi nu stiti cum sa va impartiti atentia catre diversele interese care va preocupa.


Gemeni: Este de dorit o abordare disciplinata a muncii, sanatatii si a altor aspecte existentiale. Unele persoane va pot dori binele, dar se hazardeaza in promisiuni. Nu trebuie sa aveti prea multa incredere in cei pe care ii intâlniti in aceasta dupa-amiaza.


Rac: Va sunt testate convingerile. Daca priviti o situatie dintr-o perspectiva cu totul noua, veti sti cum sa o abordati. Ati cautat ceea ce doriti acolo unde nu trebuie. Veti atrage oamenii in jurul dumneavoastra daca veti spune ceea ce gânditi.


Leu: Aveti o nevoie puternica de a fi apreciat si admirat pentru aptitudinile dumneavoastra. Aveti un inceput de zi mai lent, dar pe parcurs deveniti mai energic. Aveti mult de munca azi, insa nimic care sa va dea de furca.


Fecioara: Aveti tendinta de a fi prea pesimisti sau prea seriosi. Un prieten cunoaste pe cineva cu care va potriviti foarte bine. Nu excludeti nici o posibilitate pentru intâlniri amoroase.


Balanta: Idealurile si sentimentul de apartenenta la ceva mai complex devin scopuri importante. Nu puteti fi acuzat de pozitia luata, chiar daca nu este una populara. Exprimati-va parerile in public.


Scorpion: Puteti primi unele sfaturi financiare de unde va asteptati mai putin, iar daca le urmati puteti avea noi sanse de câstig. Indemnati un copil pe care il cunoasteti sa isi ridice standardele si veti fi surprins de evolutia acestuia.


Sagetator: Calatoria si educatia va pot ajuta sa descoperiti unele dintre acele raspunsuri pe care le cautati. Rezistati tentatiei pentru ceva care nu va face bine. Incercati sa fiti indeajuns de puternic pentru a iesi dintr-un cerc vicios.


Capricorn: Este momentul sa fiti extrem de sincer si clar in toate aspectele vietii dumneavoastra. Rezolvati conflictele prin apelarea la o a treia persoana care sa actioneze ca mediator sau ca partener.


Varsator: Cei din jur vor sa faca totul in felul lor si va dau la o parte pentru acest scop. Daca aveti posibilitatea de a organiza vreun eveniment sau de a administra un proiect in care este implicata multa lume, nu ratati ocazia.


Pesti: Va doriti foarte mult sa fiti inconjurat de lucruri de valoare si apreciati rolul lor in viata. Prea multe responsabilitati va determina sa va indoiti de stilul de viata actual. Determinati care va sunt prioritatile si lasati restul pe mai târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS