18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Azi va faceti mai greu intelesi, iar o atitudine pozitiva va va ajuta in situatia de fata. Unele lucruri nu le puteti schimba, oricât ati incerca. Acceptati acest lucru si incercati sa va adaptati conditiilor date.


Taur: Trebuie sa luati anumite decizii importante. Amânarea acestora va face ca ele sa fie mai greu de luat si fara efect. Situatia financiara e precara, dar e doar temporar, trebuie sa fiti atenti cu cheltuielile in urmatoarele zile. O munca dificila va cam da batai de cap, dar cu timpul va deveni mai usor de realizat.


Gemeni: Trebuie sa invatati sa fiti responsabili din punct de vedere financiar. Daca simtiti nevoia sa evadati, e momentul potrivit. Nu lasati pretentiile celor din jur sa va incurce, iesiti si explorati imprejurimile.


Rac: Calatoriile pot avea un efect neasteptat si va pot obosi. Incercati sa aveti mai multa grija de dumneavoastra. Cumparati-va ceea ce va doriti; e adevarat ca banii nu aduc fericirea, dar va pot ajuta sa va simtiti mai bine.


Leu: E o perioada favorabila câstigurilor materiale si in care obiectele au o mare importanta pentru dumneavoastra. Ati trecut printr-o serie de schimbari in ultimul timp care au cauzat tensiune in relatiile interpersonale. Noile sentimente va creeaza o stare de confuzie.


Fecioara: Informatiile noi primite prin diverse mijloace de comunicare va ofera noi perspective. E posibil ca seful sa nu fie multumit de calitatea muncii prestate de dumneavoastra si va fi greu sa ii schimbati parerea. Pentru a obtine mai multi bani, axati-va pe investitii personale.


Balanta: Sunteti foarte preocupati de sanatatea dumneavoastra si a celor din jur. Mai multe persoane din jurul dumneavoastra sunt gata sa va impartaseasca din bogata lor experienta, insa trebuie sa va doriti acest lucru. Faceti eforturi pentru a va imbunatati performantele.


Scorpion: Intrati in noi parteneriate, iar pe cele vechi trebuie sa le reinnoiti daca nu vreti sa le pierdeti. In incercarea dumneavoastra de a evolua puteti sa va simtiti frustrati, schimbarile nu survin atât de repede pe cât va doriti. Redirectionati-va energia negativa spre scopuri pozitive si veti avea mai mult succes.


Sagetator: Momentan va concentrati asupra legaturilor familiale si emotionale. Nu va ingrijorati in legatura cu colegii care raspândesc zvonuri, pentru ca reputatia lor va avea de suferit. Incercati sa nu intrati in nici un fel de conflicte.


Capricorn: Azi va concentrati pe modul in care reactionati la schimbari si la felul in care va pastrati independenta. Nu ezitati sa discutati intentiile dumneavoastra cu colegii si prietenii, ei va vor sustine mai mult decât credeti.


Varsator: Sentimentul de siguranta emotionala poate fi tulburat de o schimbare de domiciliu sau una in cadrul structurii familiale. Incercati sa treceti peste trecut, care nu poate fi schimbat, va asteapta un viitor promitator daca va reveniti.


Pesti: Ceilalti pot vedea lumea intr-un mod diferit fata de dumneavoastra. Puteti avea probleme serioase din cauza lipsei de atentie. E foarte important sa va pastrati concentrarea azi, nu va lasati distrasi de problemele din exterior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS