18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: E posibil ca azi sa va lasati influentati de sentimente, asa ca trebuie sa fiti atenti. Abordati urmatoarele zile cu atentie si prudenta. Nu fiti sigur de nimic pentru ca e posibil sa regretati mai târziu. In aceasta seara o remarca deplasata va pune intr-o situatie delicata.


Taur: Informarea in mod corect a persoanelor din jurul dumneavoastra conteaza foarte mult. In ceea ce priveste viata amoroasa, va atrag persoanele care sunt diferite de dumneavoastra. Cei care de obicei va iritau, azi ar putea sa va para interesanti. Solutia evidenta a unei probleme nu e neaparat si cea mai buna.


Gemeni: Momentan, cea mai importanta lectie e aceea de a invata cum sa treceti de obstacole prin autodisciplina si rabdare. Chiar daca azi nu doriti nici un fel de confruntari, vor fi greu de evitat. E posibil sa fi stat in calea avansarii unei alte persoane, asa ca incercati sa reparati cumva situatia.


Rac: Treceti printr-o perioada in care sentimentele puternice si diferentele de opinii pot duce la certuri aprinse. Incercati sa faceti diferite exercitii fizice care va vor intari mental si fizic pentru a rezista provocarilor viitoare. In urmatoarele zile trebuie sa fiti concentrat pentru a nu ramâne in urma.


Leu: Sunteti foarte empatic si intuiti problemele celor din jur. E de preferat sa va revizuiti serios obiectivele, e posibil sa va subestimati. Trebuie sa aveti mai multa incredere in fortele proprii.


Fecioara: Anumite aspecte din viata dumneavoastra trec prin transformari majore. Aveti posibilitatea de a obtine unele venituri financiare majore si de a face câteva schimbari legate de cariera. Nu acceptati nici o oferta initiala azi.


Balanta: Mariajul, contractele si colaborarile sunt considerate chei ale succesului si ale fericirii. Discutati cu colegii despre problemele care devin presante. Cu cât asteptati mai mult, cu atât situatia se va agrava; este momentul potrivit pentru a actiona.


Scorpion: Ati inceput sa va luati munca mai in serios decât ar trebui. Acum este momentul sa faceti ceva pentru a va imbunatati viata, experimentati cât mai mult. E momentul sa incetiniti ritmul unei relatii intime.


Sagetator: Simtiti nevoia de o schimbare, care se poate concretiza printr-o schimbare de domiciliu. Aveti grija la persoanele care vor sa va puna intr-o lumina proasta, e momentul sa ripostati. Reputatia dumneavoastra este pusa in primejdie, astfel ca trebuie sa luati masuri drastice.


Capricorn: Este momentul potrivit pentru a afla si a face schimb de informatii, care va vor ajuta sa controlati situatia. Problemele casnice vor continua sa se agraveze daca nu veti face unele schimbari. Pentru a primi sfaturi, apelati la membrii familiei, ei sunt cei care va inteleg cel mai bine.


Varsator: Imprejurarile externe necesita decizii rapide si actiuni ferme. In ultimul timp v-ati bazat mult pe prieteni si colegi. E momentul sa realizati ce sprijin important aveti. Va trebui sa profitati de relatiile existente daca vreti sa va atingeti scopurile.


Pesti: Planurile ambitioase si dorinta de succes si statut sunt prioritare acum. Cereti sprijinul persoanelor care va pot ajuta sa va indepliniti aceste planuri. Trebuie sa munciti din greu pentru a forma un grup de persoane de incredere. Azi veti pune accentul pe dezvoltarea relatiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS