18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Sunteti preocupat sa ajungeti la o intelegere cu persoanele care va sunt foarte apropiate. Rezistati tentatiei pentru ceva ce este evident rau pentru dumneavoastra.


Taur: Schimbati idei si comunicati cu oameni foarte interesanti pentru dumneavoastra. Astazi aveti nevoie de cineva care sa va ghideze, nu de cineva care sa va inveseleasca. Fiti clar in exprimarea pretentiilor si asteptarilor pe care le aveti de la cei din jur inainte de a incepe un proiect nou.


Gemeni: Cineva va priveste ca pe un mentor sau ca pe un inger pazitor si incercati sa faceti fata acestui nou rol. Astazi nu veti avea o zi prea usoara din punct de vedere emotional. Totusi, nu va concentrati prea mult pe aspectele negative ale relatiei. Incercati sa mentineti o perspectiva pozitiva.


Rac: Nu este o perioada prielnica stabilirii unor noi directii in viata decât daca nu puteti sa evitati luarea unor decizii. Concurenta incearca sa v-o ia inainte, insa nu ar trebui sa aveti probleme in apararea propriului teritoriu. Aparati-va parerile si asumati-va responsabilitatea pentru propriile fapte.


Leu: Familia are un rol important pentru dumneavoastra in aceste momente, iar sfatul lor este binevenit pentru ca au o perspectiva mult mai clara asupra unei situatii delicate.


Fecioara: Trebuie sa ajungeti la o intelegere in ceea ce priveste casa, familia sau aspectele imobiliare. La un eveniment social veti intâlni persoane interesante si aveti toate sansele sa va indragostiti in aceasta seara.


Balanta: Va doriti sa va implicati mai mult in relatia actuala sau chiar sa treceti intr-o noua etapa. O persoana la care tineti mult nu se simte foarte bine.


Scorpion: Implicati-va familia in luarea unor decizii majore in viata. Parerile celor apropiati ar putea sa va dea o idee cu privire la directia de urmat.


Sagetator: Este momentul sa nu va mai iluzionati. Aveti nevoie de mai mult timp pentru a analiza o situatie dificila inainte de a lua vreo decizie.


Capricorn: Trebuie sa fiti in alerta si sa nu fiti prins pe nepregatite crezând ca lucrurile vor fi la fel. Nu va impuneti parerile celorlalti astazi, nu va puteti astepta sa convingeti pe toata lumea.


Varsator: Lucrurile sau oamenii pe care va bazati se dovedesc a nu fi foarte de incredere, asa ca veti fi nevoit sa formulati si sa initiati planuri noi.


Pesti: Folositi-va creativitatea pentru a convinge. Unii dintre colegi sunt destul de reticenti la ideile dumneavoastra si nu vor sa va asculte argumentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS