18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Cei din jur sunt vulnerabili emotional si isi arata adevaratele sentimente, uneori fara sa constientizeze acest lucru. Petreceti ceva timp cu cei dragi si ajutati-i sa-si rezolve problemele.


Taur: Aspectele care necesita momentan atentie sunt sanatatea si felul in care va exprimati. Daca aveti mai multa grija de dumneavoastra si acordati mai multa atentie impresiei pe care o lasati celorlalti, stilul de viata se poate imbunatati.


Gemeni: Calatoriile si progresul intelectual sunt aspecte importante in viata dumneavoastra acum. Evitati confruntarea cu unele situatii dificile pâna când veti avea taria necesara de a accepta consecintele.


Rac:Este o perioada favorabila vânzarilor, o perioada in care trebuie sa evitati excesele si vechile obiceiuri nesanatoase. Nu va angrenati in alte angajamente pâna nu va organizati timpul mai eficient.


Leu: Aspectele legate de nivelul de trai si siguranta personala trebuie reanalizate, pentru a profita de imprejurarile in schimbare. In ultimul timp va simtiti ofensati când sunteti criticat.


Fecioara: E de preferat sa evaluati bine situatia inainte de a va arunca cu capul inainte. Va asteapta o avansare importanta pe plan profesional.


Balanta: Treceti printr-o perioada caracterizata de nevoia de siguranta emotionala, care se manifesta prin dorinta de stabilitate. Nu ezitati sa va spuneti parerea intr-o intâlnire de grup, ceilalti vor deveni constienti de creativitatea si de initiativa dumneavoastra. Comunicati cu colegii, dar evitati sa fiti prea emotiv.


Scorpion: Aflarea prioritatilor este o lectie pe care o veti invata mai greu. Un prieten cunoaste pe cineva care ar putea fi jumatatea cautata de atâta vreme. Vi se ofera mai multe sanse pentru promovare, insa trebuie sa va si doriti acest lucru.


Sagetator: Relatiile cu cei apropiati pot fi percepute gresit din cauza faptului ca nu sunt la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Aveti grija la ceea ce spuneti. Cineva incearca sa va rastalmaceasca cuvintele pentru a va face o imagine proasta. Aveti toate sansele sa va indragostiti diseara.


Capricorn: Este foarte important acum sa fiti realist si sa nu lasati ambitia sa scape de sub control. O noua relatie amoroasa se poate termina la fel de repede pe cât a inceput, asa ca bucurati-va de ea atât cât dureaza. Evitati totusi sa va atasati prea mult. Exprimati-va clar cerintele.


Varsator: Partenerul de viata poate avea planuri foarte diferite de ale dumneavoastra si acest lucru poate duce la tensiuni in viata de cuplu.


Pesti: Sunteti foarte curios sa aflati care sunt intrigile si dedesubturile unor afaceri misterioase la locul de munca. Incercati sa-i faceti pe cei din jur sa participe la proiectele propuse de dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS