27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec: Aveti scopuri admirabile, insa la punerea in practica mai aveti de lucrat. Este o zi foarte buna pentru a incerca lucruri noi si aveti si energia pentru a o face. Ceea ce va parea dificil in trecut, acum pare realizabil. Tot efortul depus intr-o relatie este in van.


Taur: Sunt momente când ajungeti sa credeti in miracole. Veti avea o aventura neasteptata astazi. Bucurati-va de surprizele care apar, nu este nimic rau in spatele lor. Fiti sigur pe ceea ce aveti in prezent inainte de a incepe ceva nou.


Gemeni: Chiar daca ajutati un prieten la nevoie, nu uitati nici de problemele dumneavoastra care asteapta o rezolvare. Este o zi perfecta pentru socializare, asa ca intâlniti-va cu prietenii diseara si nu veti regreta.


Rac: Potentialii clienti vor fi nerabdatori sa faca afaceri cu dumneavoastra atunci când vor vedea cum va conduceti echipa. Incercati sa descoperiti cauza confuziei din ultimele zile, pentru ca o perspectiva clara va ajuta sa solutionati mai rapid problemele. Veti invata multe despre dumneavoastra astazi, desi procesul nu este foarte placut.


Leu: Este foarte important pentru dumneavoastra in aceasta perioada sa lasati o impresie buna peste tot si sa fiti foarte prudent in comportament. In aceasta seara veti discuta cu familia un subiect destul de delicat. Fiti sincer si deschis. La serviciu, faceti tot posibilul sa va aduceti proiectele in atentia sefilor pentru ca aveti capacitatea de a le pune in practica.


Fecioara: Intotdeauna aveti optiunea de a porni pe cont propriu daca toata lumea va refuza. Va va fi mult mai usor sa va concentrati daca lucrati intr-un mediu linistit, fara ca cineva sa va distraga. Trebuie sa purtati o discutie serioasa cu partenerul de viata.


Balanta: Ceea ce va doriti se va intâmpla in curând, chiar daca altcineva o face pentru dumneavoastra. Fiti foarte atent la cei din jur astazi, pentru ca din gesturi puteti sa va dati seama de adevaratele lor intentii. In loc sa-i infruntati pe cei care va stau in cale, mai bine ignorati-i.


Scorpion: Cu cât ajungeti sa cunoasteti mai bine pe cineva, cu atât va fi mai previzibil in comportament. Totusi, daca sunteti mai atent, veti observa lucruri care v-au scapat inainte. Nu va mai zbateti pentru un scop aproape imposibil de atins, stabiliti-va teluri mai apropiate de realitate.


Sagetator: Intotdeauna aveti mai multe alternative de luat in considerare inainte sa luati o decizie. Astazi aveti nevoie de cineva sa va ghideze, nu sa va binedispuna. Inainte de a incepe un nou proiect, exprimati-va clar pretentiile si asteptarile. Anulati o afacere daca credeti ca nu toata lumea e multumita.


Capricorn: Sunteti admirat pentru calitatile dumneavoastra de lider si sunteti pregatit pentru a va asuma responsabilitatea unei functii de conducere. Prietenii vor sa le dedicati mai mult timp, insa acum nu este momentul potrivit. Veti cunoaste persoane influente care va vor oferi sanse neasteptate. Trebuie sa fiti mândru de ceea ce ati realizat pâna acum.


Varsator: Daca exista vreo dilema, un mister nerezolvat, sunteti primul care vrea sa il rezolve. Daca v-ati asumat prea multe responsabilitati, ar fi cazul sa mai delegati din ele si colegilor. Este bine sa aveti incredere in fortele proprii, dar fiti rezonabil.


Pesti: Va veti intâlni cu un prieten vechi pe care nu l-ati mai vazut de foarte mult timp. Astazi ar fi bine daca ati reusi sa progresati catre scopurile deja stabilite, nu sa va stabiliti altele noi. Nu incepeti nimic nou pâna nu ati terminat ce ati inceput.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS