20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Horoscop

Berbec: Nu este nimic rau in a experimenta, insa anumite combinatii pur si simplu nu functioneaza. Un prieten poate cunoaste persoana care ar putea deveni partenerul ideal pentru dumneavoastra. Oportunitati noi si interesante pot aparea oricând, asa ca fiti pe faza.


Taur: Desi este tentant sa luati o decizie la repezeala, este in interesul dumneavoastra sa reflectati bine inainte sa puneti vreun plan in practica. Prea multe responsabilitati va vor determina sa va indoiti de stilul dumneavoastra de viata. Decideti care va sunt prioritatile si renuntati la restul pentru moment.


Gemeni: Nu uitati ca nu este niciodata prea târziu sa va recunoasteti greselile. Cei din jur au intentii bune astazi, insa promit mai multe decât pot face. Nu trebuie sa aveti incredere in persoanele cu care aveti de-a face in aceasta dupa-amiaza. Ascultati-va intuitia!


Rac: Impartasiti lucrurile care va plac cu persoanele la care tineti cel mai mult. De dimineata incepeti treaba mai greu, insa va reveniti pe parcursul zilei. Aveti multe de facut, dar veti rezolva totul cu usurinta.


Leu: Când va faceti programul pentru aceasta saptamâna, luati in calcul toate problemele care necesita solutionare urgenta. O noua perspectiva asupra unei situatii va va ajuta sa o rezolvati mai usor. Nu ati cautat unde trebuie ceva ce va doreati de mult timp.


Fecioara: AAcum este momentul sa dovediti cât de mult va pasa de cei care va sunt aproape. Daca aveti sansa de a organiza o intâlnire sau un eveniment social, nu ratati pentru ca veti dovedi ca aveti calitati care va vor deschide usi. Oamenii sunt atrasi de dumneavoastra.


Balanta: Sunteti foarte activ si entuziasmat, insa anumite persoane din anturaj fac tot posibilul sa va „potoleasca“. Mai bine concentrati-va asupra dumneavoastra, in loc sa incercati sa rezolvati problemele altora. Sunteti destul de agitat pentru ca mai multe chestiuni importante asteapta o rezolvare.


Scorpion: Nu incercati sa luati o decizie pâna nu aveti toate informatiile necesare. Nimeni nu va poate invinovati pentru o atitudine, chiar daca aceasta nu este foarte populara. Daca aveti ceva important de spus, nu va sfiiti. Cei din jur sunt impresionati mai ales de faptul ca va tineti de cuvânt.


Sagetator: Astazi dovediti ca teoria conform careia singurul lucru care ramâne la fel este schimbarea este adevarata. Vi se ofera sfaturi financiare din partea unei persoane la care va asteptati cel mai putin. Urmati acest sfat pentru ca vi se vor oferi multe sanse interesante.


Capricorn: Lasati mândria la o parte si faceti tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva problema. Incercati sa detensionati parteneriatele mai dificile implicând a treia persoana care sa actioneze fie ca partener, fie ca mediator. Certurile continue sunt neproductive. Noi asociatii va pot ajuta sa obtineti ce va doriti.


Varsator: Este momentul sa spuneti ceea ce credeti si sa va faceti observat de superiori. Nu ezitati sa faceti ceea ce credeti ca e bine daca sunteti foarte convins ca e solutia cea mai buna.


Pesti: Sunteti o persoana care se implica foarte mult in tot ceea ce face, insa trebuie sa aveti grija pentru ca acest lucru va poate cauza si probleme. Rezistati tentatiei de a face ceva ce sigur este rau pentru dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS