18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Deschideti-va mintea pentru nenumarate posibilitati care va asteapta. Nu lasati ca natura dumneavoastra hotarâta sa devina insuportabila pentru ceilalti. Vreti sa realizati multe, insa trebuie sa aveti rabdare. Fiti intelegator cu cei din jur.


Taur: Va simtiti un pic pierdut intre atâtea probleme care trebuie rezolvate, dar nu disperati pentru ca situatia nu e asa de neagra precum credeti. Concentrati-va pe rezolvarea problemelor stringente inainte de termen. Veti avea mai mult timp liber pentru a petrece cu familia. Nu pierdeti vremea la serviciu.


Gemeni: Sunteti o persoana increzatoare in propriile calitati, iar astazi toata lumea este de acord cu dumneavoastra. Nu sunteti foarte usor de abordat, asa ca mai bine nu stati in calea cuiva. Munciti individual si nu veti avea probleme. Un eveniment social din aceasta seara va fi mai placut decât ati fi crezut.


Rac: Aveti puterea si dorinta de a va indeplini visele si de a-i ajuta si pe ceilalti sa o faca. Incercati sa va imbunatatiti imaginea inainte de a da sfaturi altora. Nu va neglijati, chiar daca aveti multe pe cap. Cineva incearca sa va strice reputatia.


Leu: Daca lasati pe altcineva sa preia frâiele pentru câteva zile nu inseamna ca ati renuntat. Ar trebui sa incercati sa va folositi timpul mai eficient. Faceti-va un program si respectati-l pâna la capat. V-ati concentrat prea mult pe anumite sarcini in defavoarea altora.


Fecioara: Trebuie sa fiti mândru de dumneavoastra, chiar daca este posibil sa nu fi fost pe masura asteptarilor unora. Simtiti nevoia de a socializa, asa ca nu ratati o seara cu prietenii. Daca vreti sa evitati disputele verbale, trebuie sa faceti compromisuri.


Balanta: Pe masura ce va depasiti problemele din trecut, veti intelege care este pasul urmator in viitorul dumneavoastra. Sunteti motivat sa munciti si veti avea câstiguri financiare importante. Idealurile dumneavoastra sunt cele mai importante elemente de luat in seama in luarea unor decizii. Relaxati-va cu prietenii seara.


Scorpion: Gânditi-va bine inainte sa spuneti orice, mai ales la furie. Un coleg nu este intru totul sincer si cinstit cu dumneavoastra. Nu dati prea multa importanta zvonurilor. Amânati orice decizii majore pentru mâine.


Sagetator: Lucrul cel mai important nu este faptul ca ati pierdut, ci ca ati incercat. Aveti multe lucruri de realizat, insa o veti face cu usurinta. Daca vi se ofera ocazia, intrati in proiecte noi. Sunteti destul de greu de suportat in aceasta seara.


Capricorn: Sunteti implicat in rezolvarea unor probleme importante si nu prea simtiti nevoia de distractie. Aventurile amoroase pot avea repercursiuni, asa ca incercati sa va controlati sentimentele. Daca vreti sa va stabilizati situatia, va trebui sa faceti compromisuri.


Varsator: Sunt multe persoane care abia asteapta sa va fie de folos cu ceva. Folositi-va de calitatile dumneavoastra de bun ascultator pentru a descoperi lucruri noi despre prieteni sau colegi. Veti fi suprins de ceea ce veti afla. Cei din jur va asculta sfaturile când isi dau seama ca le vreti binele.


Pesti: Rezervati-va dreptul de a refuza un serviciu oricui. Daca aveti probleme cu somnul din cauza prea multor probleme care va preocupa, incercati sa va relaxati si sa va goliti mintea. Lasati prietenii sa va ajute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS