14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a condus soţia spre moarte

Şi-a condus soţia spre moarte

O femeie de 54 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa ieri-dimineaţă, în localitatea doljeană Şimnicu de Sus, după ce Dacia pe care o conducea soţul său a intrat într-un autobuz care circula regulamentar din sens opus.
Ieri-dimineaţă, la ora 7.45, pompierii doljeni au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că pe raza localităţii Şimnicu de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu trei victime, două dintre ele fiind încarcerate într-un autoturism Dacia. La faţa locului au ajuns echipajele SMURD şi Descarcerare, o ambulanţă şi poliţiştii de la Rutieră.
Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că Marin Oprea, de 59 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie Break pe DN 6B, dinspre Craiova către Melineşti, a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului deosebit de puternic, şoferul Daciei a fost rănit grav, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale Daciei de pompieri. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au constatat că a suferit leziuni grave la nivelul feţei, toracelui şi şoldului drept, dar şi fracturi deschise la ambele picioare. Soţia şoferului, Anişoara Oprea, de 54 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, nu a mai putut fi salvată, ea decedând la scurt timp după producerea accidentului. Altă victimă a accidentului a fost Mihaela Munteanu, de 21 de ani, din Şimnicu de Sus, pasageră în autobuzul implicat în accident, tânăra fiind transportată cu o ambulanţă la acelaşi spital. Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz se efectuează cercetări pentru a se stabili cauza sau cauzele producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII