16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru tineri, răniţi într-un grav accident la Negreni

Patru tineri, răniţi într-un grav accident la Negreni

Patru tineri din Slatina au ajuns la spital, ieri după-amiază, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut pe DN 65, pe raza comunei Negreni din judeţul Olt. Evenimentul s-a produs după ce şoferul unei autoutilitare a intrat cu viteză într-o curbă şi a pierdut controlul volanului.
Petre S., de 40 de ani, din Craiova, conducea o autoutilitară încărcată cu bolţari din beton. Potrivit poliţiştilor, el nu a adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere (carosabil umed), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Passat, condus regulamentar de Răzvan R., de 20 de ani, din Slatina. În urma impactului, şoferul Passatului şi alţi trei tineri, Ionuţ M., de 22 de ani, Viorel P., de 21 de ani, şi Ionuţ R., de 20 de ani, toţi din Slatina, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slatina. Medicii spun că unul dintre tineri, Ionuţ M., care se afla pe locul din dreapta şoferului, este cel mai grav rănit. El se află în comă, iar şansele de supravieţuire sunt reduse. Celelalte trei victime sunt în afara oricărui pericol.
Conducătorul auto care a intrat pe contrasens nu a fost rănit. El este anchetat acum de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă.
În urma accidentului, alte două autoturisme care au lovit bolţarii din beton căzuţi din autoutilitară au fost avariate uşor. „Nici unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă în acest caz“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII