19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAl Shefa Farm, partener principal la Gala Topul Firmelor Doljene

Al Shefa Farm, partener principal la Gala Topul Firmelor Doljene

Pentru al doilea an consecutiv, lanțul local de farmacii Al Shefa Farm SRL a fost partener principal pentru Gala Topul Firmelor Doljene, eveniment jubiliar, ajuns la cea de-a 25-a ediție și organizat de Camera de Comerț și Industrie Dolj. Al Shefa Farm susține succesul în afaceri, fiind una dintre companiile locale care s-a impus pe piața farmaceutică din regiunea Oltenia.

Lanțul de farmacii Al Shefa Farm SRL, dezvoltate cu capital autohton, a devenit, pentru al doilea an consecutiv, partener principal și sponsor oficial al Galei Topul Firmelor Doljene, organizată anul acesta, la Flora Events Restaurant din Craiova, de către Camera de Comerț și Industrie Dolj. Reprezentanta Al Shefa Farm SRL, Viorela Țîrcomnicu, a precizat ce a determinat-o să devină, pentru al doilea an, partener principal și sponsor oficial al Galei Topul Firmelor: „Suntem pentru al șaselea an consecutiv în Topul Firmelor, din punct de vedere al profitului, pe codul nostru CAEN, iar anul acesta avem și alte merite deosebite. Am fost invitați, la fel ca și anul trecut, să fim parteneri principali ai Galei Topul Firmelor și am acceptat provocarea“.

Lanțul Al Shefa Farm cuprinde 34 de farmacii

Al Shefa Farm SRL a cunoscut succesul pe piața farmaceutică din regiunea Oltenia, astfel că lanțul de farmacii dezvoltate sub brandul Al Shefa Farm cuprinde acum 34 de unități, situate în județele Dolj, Olt, Mehedinți, șapte din acestea fiind amplasate în Craiova. De profesie farmacist, Viorela Țîrcomnicu consideră că ascensiunea afacerii din domeniul farmaceutic nu a fost una ușoară.
„Ca în orice alt domeniu, nu este ușor. Cu multă muncă, cu credință și cu dăruire, eu cred că reușești! Trebuie să te implici foarte mult, să îți placă ceea ce faci și trebuie să fii serios, atât în ceea ce privește echipa care lucrează pentru tine, cât și față de partenerii de afaceri. Din punctul meu de vedere, acolo unde afacerile au fost coordonate de specialiști, au apărut și rezultatele. La fel a fost și în cazul meu, a contat foarte mult faptul că sunt farmacist. Sperăm ca rezultatele muncii noastre să fie mai bune de la an la an“, a spus Viorela Țîrcomnicu.
Dincolo de cifre și de câștigul înregistrat de firmă, satisfacția conducerii Al Shefa Farm SRL vine de la mulțumirea pe care o aduce pacientului. „Satisfacția noastră este atunci când pacientul revine în farmaciile Al Shefa, fie pentru un nou tratament pe care îl administrează, fie pentru alte produse parafarmaceutice sau cosmetice. Dacă un pacient se întoarce în farmacie, înseamnă că noi am mulțumit acea persoană, iar aceasta este și mulțumirea noastră“, a mai precizat antreprenoarea Viorela Țîrcomnicu, reprezentanta Al Shefa Farm SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS