22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj33 de producători consacraţi, prezenţi la Târgul Contex din Craiova

33 de producători consacraţi, prezenţi la Târgul Contex din Craiova

Articole de îmbrăcăminte, tricotaje, încălţăminte, bijuterii. Toate sunt aduse la Craiova de producători consacraţi din întreaga ţară. Este oferta acestei ediţii a Târgului Contex, care şi-a deschis porţile miercuri, 24 octombrie, la Casa Tineretului. Evenimentul, care se derulează sub egida „Caravana preţurilor mici“, oferă craiovenilor şansa de a-şi achiziţiona produse de calitate la preţuri de producător. „Aceasta este a patra ediţie din acest an şi a 84-a de când Contexul vizitează Craiova. Avem mai multe firme decât în septembrie, cu o ofertă mult mai bogată. La această ediţie sunt 33 de firme, dintre care 24 sunt producători la nivel naţional. În primul rând, avem produse care se adresează sezonului rece: o gamă diversificată de încălţăminte şi îmbrăcăminte, să nu mai vorbim de piele, blană şi cojoace. Sunt şase firme care acoperă absolut toate sortimentele. De regulă, craiovenii apreciază marfa românească, iar prin cumpărarea acesteia încearcă să sprijine producătorii români“, a spus George Moțățăianu, director Direcția Târguri și Expoziţii, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj.
Iuliana Dima este unul dintre craiovenii care apreciază calitatea şi spune că vizitează Târgul Contex de câte ori se organizează. „Am cumpărat o haină de piele, o haină de fâş pentru iarnă şi ne uităm şi la încălţăminte. Noi, fiind pensionari şi având bugetele limitate, punem calitatea pe primul loc pentru că nu ne permitem să cumpărăm foarte des. Preferăm produsele făcute de producători autohtoni, dar în ultimul timp nu prea mai găsim stofa sau tergalul care erau înainte şi cu care eram obişnuiţi“, a spus Iuliana Dima, din Craiova.

Modele noi de bijuterii din argint şi cristale Swarovski

Reprezentantele sexului frumos care iubesc bijuteriile lucrate manual le pot găsi la Târgul Contex, în spațiul expozițional de la etajul Casei Tineretului. „Pentru craiovencele noastre am adus bijuterii din argint şi cristale Swarovski, chiar şi bijuterii din argint placate cu aur, modele noi, seturi, şi sper să fim pe plac tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Este foarte important ca orice doamnă şi domnişoară să aibă în garderoba ei o bijuterie cu cristale Swarovski, ne înfrumuseţează şi ne creează un aspect foarte plăcut în faţa celorlalţi. Putem purta o bijuterie cu cristale Swarovski şi la birou, şi la un eveniment, la o ocazie. De asemenea, noi venim în sprijinul doamnelor şi domnişoarelor pentru a-şi realiza o ţinută minunată cu aceste bijuterii. Punem suflet şi pasiune în ceea ce facem, iar aceste bijuterii făcute manual sunt apreciate, drept dovadă prezenţa noastră aici, la toate aceste târguri“, a spus Ştefana Angiu, reprezentanta MadCrystal.
Târgul Contex este deschis în fiecare zi până la ora 19.00. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îşi va închide porţile duminică, 28 octombrie, ora 12.00. „Intrarea este liberă, iar Casa Tineretului este locaţia specială pentru Târgul Contex, urmând ca în această clădire să facem minimum şapte evenimente pe an cu aceste firme care ne sunt alături de 14 ani“, a mai spus George Moţăţăianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS