9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAeroportul Internaţional Craiova, premiat la Gala Topul Firmelor Doljene

Aeroportul Internaţional Craiova, premiat la Gala Topul Firmelor Doljene

Cele mai bune firme din Dolj, cu performanțe economice notabile în 2016, au fost premiate pe 24 noiembrie, în cadrul unui eveniment de înaltă ținută, Gala Topul Firmelor. Aproximativ 200 de antreprenori doljeni au fost premiați de Camera de Comerț și Industrie Dolj, pentru activitatea pe care au desfășurat-o anul trecut. Aeroportul Internaţional Craiova, unul dintre cele mai importante obiective din Oltenia, dar şi una dintre cele mai notabile reuşite ale ultimilor ani, s-a clasat pe locul întâi la categoria activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
Aeroportul Internaţional Craiova oferă pasagerilor servicii de asistenţă medicală de urgenţă, precum şi asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă, dar şi locuri speciale destinate acestora în parcările publice ale aeroportului. De asemenea, pune la dispoziţie agenţii de ticketing, servicii bancare, servicii rent-a-car, servicii de securizare a bagajelor, cărucioare pentru bagaje – disponibile gratuit, în regim de autoservire, spaţii îngrijire copii, cafe baruri şi un spaţiu special amenajat pentru fumători, zona de shopping, acces gratuit la internet Wi-Fi şi chiar o bibliotecă din care călătorii pot împrumuta cărţi. Totodată, există posibilitatea închirierii unui salon lounge VIP pentru întâlniri de afaceri.
Aşadar, prin serviciile pe care le oferă, Aeroportul Internaţional Craiova vine în întâmpinarea unei game largi de cerinţe ale pasagerilor. „Premiem rezultatele de excepţie obţinute de agenţii economici în anul 2016 (…). Premiem liderii, mediul economic, companiile de top, angajatorii, principala forţă de susţinere şi dezvoltare a acestei tari“, a spus Dragoș Troanță Turculeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj.
În Topul Firmelor Doljene din acest an au fost incluse peste 2.000 de firme, pe locuri de la 1 la 10, structurate pe șapte domenii mari de activitate. Au intrat în top doar firmele care au avut o cifră de afaceri notabilă, care au înregistrat profit şi care nu au avut datorii către stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS