8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCamera de Comerț și Industrie Dolj organizează Topul Firmelor din județul Dolj – ediția a XXIV-a – Barometru al performanței în afaceri

Camera de Comerț și Industrie Dolj organizează Topul Firmelor din județul Dolj – ediția a XXIV-a – Barometru al performanței în afaceri

Topul Firmelor din județul Dolj, organizat de Camera de Comerț și Industrie Dolj, reprezintă cel mai important eveniment de business din regiune și totodată o oportunitate unică de deschidere, promovare și networking pentru mediul de afaceri.

Continuând tradiţia de peste 20 de ani, cele mai importante companii ale judeţului Dolj vor fi sărbătorite, promovate şi premiate, în cadrul unui eveniment de amploare şi de înaltă ţinută «GALA TOPUL FIRMELOR, ediţia a XXIV – a ». Evenimentul din acest an va marca în mod real un nou început şi va avea loc în data de 24 noiembrie, începând cu ora 18.00, la RAMADA PLAZA Craiova.

Ediția cu numărul XXIV organizată de Camera de Comerț și Industrie Dolj identifică și premiază cele mai performante companii la nivelul județului în baza rezultatelor economico-financiare însemnate înregistrate în anul 2016, conform unei metodologii complexe prevăzută de lege şi aplicată la nivel naţional.

În clasamentul realizat în acest an, structurat pe domenii, subdomenii de activitate și clase de mărime, regăsim 1.309 firme laureate din totalul de 17.430 firme care au depus bilanțul pentru anul 2016 în județul Dolj.

,,Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, înţelegând perfect realităţile și transformările cu care se confruntă mediul de afaceri, felicită agenţii economici pentru eforturile depuse și pentru performanța de înalt nivel realizată.
Camera de Comerț și Industrie Dolj își asumă cu onoare și responsabilitate rolul și misiunea de principal motor al susținerii mediului de afaceri local și vă asigură de întregul sprijin în eforturile de informare, promovare și dezvoltare a afacerilor.
În numele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, este o onoare să vă felicit pentru determinare, profesionalism și rezultatele de excepţie!,, a declarat Dragoș Troanță R. Turculeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA.

Mulţumiri pentru sprijin ENERGOBIT SA – sponsor GOLD şi VODAFONE ROMÂNIA, PRIMASERV SRL, ELPRECO SRL, PRO LAND OIL SRL, MENTOR SRL, RURIS IMPEX SRL, RO SOFTWARE HOUSE SRL, CIVITAS DIR SRL, ANDREI DEXU SRL, PROFESSIONAL CONSULTING SRL, LEGABRIS PREST SRL, INEJ COM SRL, ALPHA AGENCY SRL, NEW AGE ADVERTISING AGENCY SRL – sponsori SILVER.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS